Søg Garagen Hej Gæst! Register

Kymco super 8 kan ikke tage gas
#1
Hej alle.
Vi har idag monteret en ny ubegrænset cdi, men den vil ikke tage gassen, står fint i tomgang, der er monteret ny karburator en nakaru v3 18.5, skal man omdyse når man sætter en ubegrænset cdi på? I såfald hvilken dyse. Hvad med ventiler, hvordan skal de stå, synes der er mange forskellige meninger om det. Kan tænding være årsag til at den ikke vil tage gassen. Når den gamle cdi sættes i vil den godt tage gas, men hakker når den køre.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det er ikke nødvendig at omdyse. Ventiler settes til 0.1mm. Har dere skiftet tændrør ? Jeg ville også forsøgt at bytte tændspole/coil.
Svar
#3
(26-03-2019, 22:33)rune75 Skrev: Det er ikke nødvendig at omdyse. Ventiler settes til 0.1mm. Har dere skiftet tændrør ? Jeg ville også forsøgt at bytte tændspole/coil.

Der er nyt tændrør i og fin gnist, bare lidt sjovt at med den originale cdi med den kendte klippede ledning ikan den godt tage gassen, men hakker lidt når den køre, når vi så sætter den nye på der er ubegrænset vil den kun stå i tomgang og ikke gå op i omdrejninger. Har tjekket med falsk luft osv. Skal lige siges at inden den nye karburator blev monteret gik den 50 km/t og nu går den Max 30, karburator blev skiftet fordi den pludselig ikke vil køre.
Svar


Forum spring: