Søg Garagen Hej Gæst! Register

Sælges Hot 50 30’er scooter
#1
Kære BS bruger

Da jeg må sande at jeg ikke har tiden eller motivationen til at fikse den, så vil jeg gerne have den solgt så en anden kan få glæde af den.

Hot 50 30’er scooter fra December 2017. Enejers.
Kørt 3300km.

Den har stået i opvarmet kælder et par måneder. Jeg har købt bil igen og derfor ikke brug for den. (Vinteren var alligevel for kold).

Jvf denne tråd:
https://www.billig-scooter.dk/thread-22085.html
Så skal blæserhjulet masseres af, og strålerne på krumtap rettes ud med en fil. Du kan sagtens køre på den uden at gøre det, men det bliver nok irreterende når der skal skiftes ruller osv. DER FØLGER SPRITNYT BLÆSERHJUL med til den, så det er lige til at gå til.

Udover det er batteriet fladt, og den skal muligvis have renset karburator og noget frisk benzin i. Det kan jeg eventuelt gøre for dig. Der skal også en ny nummerplade på den.

Alt dette reflekterer jeg selvfølgelig i prisen, som jeg undlader at anføre. Jeg vil ikke sætte en pris som er for høj og gå glip af et salg, for jeg vil godt af med den.

Men jeg ved også, at de holder værdien godt, og jeg ved at jeg for bare lidt over et år siden gav 17.000 for den. Så jeg er ude efter et kompromis med det arbejde som skal laves på den og så ovenstående. Så giv et bud - jeg kan altid sige nej hvis ikke det passer mig.

Og send mig eventuelt en PB for yderligere kontaktoplysninger.

Scooter befinder sig i, og kan besigtes i 2700 Brønshøj. Husk, den kan sagtens køre fra stedet.

Når jo - jeg har et bedre horn, et 12v cigarstik samt hjelm og lås til den .  Førstnævnte nyt og klar til montering.

[Image: 12-D44783-CA6-F-4-FC3-BBB0-10-A356286-EE4.jpg]


[Image: DDC5463-F-6-A2-D-4-CCA-8695-285-AE2-A5920-F.jpg]
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: