Søg Garagen Hej Gæst! Register

Sig nærmer tiden . . . . .
#1
Ja, forhåbentlig er der ikke så lang tid til at vi kan scoote nogle ture, I skal bare komme til Århus, så skal jeg nok vise vej til en ordentlig bøfsandwich. http://aarhus.lokalavisen.dk/nyheder/201...37079.html

  Vh Erik.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Fristende, men kørsel og parkering i Aarhus ? Grin
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#3
(28-01-2019, 22:27)DarkSide Skrev: Fristende, men kørsel og parkering i Aarhus ? Grin

  Jo jo, det er forholdsvis let at finde parkering ved Kohalen. Jeg hjælper gerne!

 Vh Erik.
Svar
#4
(28-01-2019, 22:34)Scooterballe Skrev:   Jo jo, det er forholdsvis let at finde parkering ved Kohalen. Jeg hjælper gerne!

 Vh Erik.

Planen er jeg skal ud og scoote lidt til sommer, så det kan være turen skal gå til Aarhus, god mad frister altid. Smil
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#5
Syntes lige at det er tidligt nok at få forårs fornemmelser, der kan stadig komme sne og frost, jeg står pt uden job og vejret hjælper heller ikke lige frem på køre lysten og det indbyder heller ikke til at køre nogen steder.
Jeg tror først at det er nogelunde vejr i midten af April, men hvordan det ser ud med job til den tid ved jeg ikke, lige nu er det noget kedeligt at gå hjemme og kan ikke få noget selv valgt amu kursus da jeg ikke har været i job længe nok siden sidste ledigheds periode lidt surt da det elles kunne give lidt indhold i de lange kedelige vinter dage.
Lige pt har jeg kun kørt nogle få gange men de fleste ting kan klares i gå afstand.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Beklageligvis bliver der ikke noget sommertouring, hernede fra.  Det er kun de sædvanlige indkøbsture og besøg hos min far, der foretages.
Ivecar plus 2023.
Svar
#7
(28-01-2019, 21:56)Scooterballe Skrev: Ja, forhåbentlig er der ikke så lang tid til at vi kan scoote nogle ture, I skal bare komme til Århus, så skal jeg nok vise vej til en ordentlig bøfsandwich. http://aarhus.lokalavisen.dk/nyheder/201...37079.html

  Vh Erik.

Jeg bliver 63 midt i sommerferien, og hæver straks efterlønnen! Alt mit ferie + overført 6. Ferie uge, plus det løse, regner jeg baglæns, og er kommet tilbage til 22 maj.
Der bliver nok ikke råd til de helt store bøfsandwich, for jeg vil hellere hælde benzin i tanken, og ud på de små veje!
Men tid nok, får jeg, og glæder mig!
Jeg kører stadig småture i området, med foto som mål, og har investeret i en stor zoom, så det ofte går ud over fuglelivet omkring Randers.

   
Der må da stadig være et hul i vejen, jeg ikke har besøgt!
Mvh. Niels
Svar


Forum spring: