Søg Garagen Hej Gæst! Register

Kymco super 8 trækker dårligt
#13
(30-01-2019, 08:49)rune75 Skrev: Hvis du skal skifte de to bøsninger så må du gjerne ta billeder av hvordan du får de gamle ut og hvordan du setter de nye inn. Jeg regner med at bøsningene er presset inn (?) og det er selvsagt interessant at se hvordan de byttes. 

Det er faktisk ret simpelt, kan gøres med et stykke gevindstang, og et par passende toppe.

Noget ala det her:Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#14
Det er også sådan jeg gør det. Og når den er i kan det nogen gange være nødvendigt med en top et nummer større end bøsningen så man kan presse den lidt for langt igennem. Det sker at de giver sig lidt baglæns når man løsner igen. Så er det måden og få den til at passe glat med overfladen. Og husk lidt silikonefedt når den skal i, så går det hele nemmere og den bliver alligevel hvor den skal.
Olie eller anden fedt dur ikke, det kan angribe gummiet.


 Og her blev det så ikke til nye bøsninger i denne omgang for dem der sad i fejlede ingenting, og det er rimeligt nemt og pille motoren af hvis det bliver nødvendigt på et tidspunkt.
Med venlig hilsen Henrik
Svar
#15
(31-01-2019, 01:40)DarkSide Skrev: Det er faktisk ret simpelt, kan gøres med et stykke gevindstang, og et par passende toppe.

Noget ala det her:
Thumbs Up
Svar


Forum spring: