Søg Garagen Hej Gæst! Register

Husk at have ansvars forsikring
#1
Til næste år hvids man enten er så tosset at køre rundt uden forsikring eller har afmældt forsikringen og ikke nr pladen så vil det koste 250 kr i bøde pr dag, de har så bare glemt at nævne knallerter før der kom nr plade på.
https://www.bt.dk/samfund/tusindvis-af-d....-om-dagen


Samfund
8 timer siden
Tusindvis af danskere har ikke styr på ny regel: Koster 250 kr. om dagen
[/url]Maria Christine Madsen
[url=https://www.bt.dk/redaktionen/maria-christine-madsen]

 
 
Det kan koste dyrt ikke at have ansvarsforsikring på sit køretøj, lyder det i denne oplysningskampagne (Video: Forsikring og Pension) Vis mere

Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du næste år sætter dig ind bag rattet i en bil, der ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring.
Fra og med den 1. januar 2019 træder en ny lov nemlig i kraft - og hvis du ikke har en ansvarsforsikring på dit køretøj, vil du kunne blive opkrævet et dagsbegyr på 250 kroner.
Det oplyser DFIM - Dansk Forening for International Motorkøretøjsforsikring - der står for opkrævning af dagsgebyret i en oplysningskampagne.
Du er omfattet af loven, hvis du er registreret som bruger eller ejer af et køretøj, for eksempel en bil, motorcykel eller knallert.
Gebyret opkræves for hver dag, køretøjet ikke er forsikret.
'For at undgå, at du bliver opkrævet et gebyr, skal du enten købe den lovpligtige ansvarsforsikring på dit køretøj eller aflevere nummerpladerne til SKAT', lyder det fra DFIM, som oplyser, at 'gebyret er betydelig højere, end en ansvarsforsikring koster'.
Dagsgebyret er blevet indført ved lov, fordi der i dag er omkring 50.000 køretøjer i Danmark, som ikke har den lovpligtige forsikring. De samlede skadesudgifter løber op i mere end 70 millioner kroner om året.
Har du ikke en ansvarsforsikring på dit køretøj, kommer du i sidste ende til selv at betale for de skader, du forvolder på andre og deres ting.
'Er der tale om personskader, der medfører invaliditet og tab af erhvervsevne, kan erstatningsudgifterne løbe op i millioner af kroner', oplyser DFIM.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: