Søg Garagen Hej Gæst! Register

Spotet i Video "Thansen" scooter under andet navn i England!
#1
Efter at have set en video på youtube hvor man ser en ung fyr kører off road på en Scooter som Thansen har solgt under navnet VGA Formula 50 som i Englang har skiftet navn til Lexmoto Diablo godt nok kan kun 125 cc udgaves ses på deres side https://www.lexmoto.co.uk/LJ125T-8M-E4.php .
Men den har også været solgt som 125 cc mc i Danmark men gætter på at det er 50 cc udgaven som der bliver kørt på i videoen og den får godt nok sine tæsk lol Griner .
Men det kommer sikkert ikke bag på nogen at eller også så gør det moske at Thansen scootere bliver solgt under andre navne i udlandet men de er jo også importeret fra Kina så køberne kan sandsynligvis selv vælge navn til scooterne  Målløs .


Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Ja det er rigtigt at hos T-Hansen hedder Longjia scootere VGA, i England går de under flere forskellige navne såsom AJS og Lexmoto, i Polen hedder de Barton, mange lande kører dog også med det oprindelige og originale kinesiske mærke. (Longjia)
Svar


Forum spring: