Søg Garagen Hej Gæst! Register

Den gamle her er træt---meget træt
#1
Jeg har skrevet det et par gange før. Jeg er rimelig træt af, at være stortset den eneste, der skriver her på BS, når der rodes med scooter. Og svar på mine problemer, kommer der ikke meget af. Og der er også længe imellem svar/hjælp. Jeg er så godt klar over, at der ikke er ret mange, der har en vandkølet scooter, eller har haft en, så man kunne få lidt hjælp den vej.

Det var så bare lidt galle, jeg skulle af med.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Ja det er sørgeligt men hvad kan grunden da være at det er endt sådan ?  Spørgsmålstegn
Svar
#3
(04-09-2018, 18:53)tiggi Skrev: Ja det er sørgeligt men hvad kan grunden da være at det er endt sådan ?  Spørgsmålstegn

Facebook siges, at ha' stjålet mange brugere. Og så det, at folk jo får andre interesser end knallerten og at markedet for salg af knallerter er nedadgående og har været det i nogle år. Det stopper nok aldrig.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
#4
Bil og mc forum dør også en sakte men sikker død. Jeg tror færre og færre fikser/reparerer sine egene kjøretøy. Det har nok noget med at de fleste har mere penger enn de har brug for og at livet skal være bekvemt
Svar
#5
(04-09-2018, 21:41)Jps Skrev: Facebook siges, at ha' stjålet mange brugere. Og så det, at folk jo får andre interesser end knallerten og at markedet for salg af knallerter er nedadgående og har været det i nogle år. Det stopper nok aldrig.

Ja kan du have ret i men 2 sidder har den ene ikke så mange men den anden et livligt liv af indlæg så de lider ikke af at FB er kommer .( sider er scootergris Og den anden er scootergalerriet og især den sidste mangler ikke indlæg fra et bredt publikum .Så er svært at sige hvorfor denne side mangleer indlæg .
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Grin

Svar
#7
Jeg har været herinde i en del år efterhånden, men mest i det skjulte, er ikke så god til "fremmede" (vævefejl i kysen)
Skal prøve om jeg kan tage mig sammen, har trods alt fået en del hjælp herinde fra efterhånden.
Svar
#8
(07-09-2018, 17:32)onza Skrev: Jeg har været herinde i en del år efterhånden, men mest i det skjulte, er ikke så god til "fremmede" (vævefejl i kysen)
Skal prøve om jeg kan tage mig sammen, har trods alt fået en del hjælp herinde fra efterhånden.

Du lyder nu slet ikke som nogen "vævefejll", og du skal selvfølgelig ytre dig som alle andre. Tænk, om vi kunne lære noget fra dig!
Der må da stadig være et hul i vejen, jeg ikke har besøgt!
Mvh. Niels
Svar
#9
(07-09-2018, 19:41)N.Blu Skrev: Du lyder nu slet ikke som nogen "vævefejll", og du skal selvfølgelig ytre dig som alle andre. Tænk, om vi kunne lære noget fra dig!

Bare min måde at udtrykke mig på, har en personlighedsforstyrrelse (langt ord) der gør jeg har svært ved at "nærme" mig nye / andre mennesker. Fortvivlet
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: