Søg Garagen Hej Gæst! Register

Knallertkørsel forbudt
#13
Har lige været inde for at høre om hun er kommet tilbage på kontoret Grøn grin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#14
I Kina konfiskeres knallerter og scootere i byerne, som ikke lever op til EURO 3. Nye scootere og knallerter, der lever op til EURO 4 og EURO 5, samt el-scootere og el-knallerter, må gerne køre i byen.

Alle nye scootere og knallerter der sælges i Danmark, skal leve op til mindst EURO 4. Og det betyder reelt også, at nye knallerter og scootere ikke forurener i forhold til biler. Biler forurener meget meget mere end en ny knallert.

Så måske, skulle de radikale få forbudt BILERNE i byen. Biler der er ældre end 2005 forurener mere end en moderne knallert. Og dertil kommer, at en knallert bruger langt mindre energi.

De rapporter om knallerter der forurener 20 gange mere end biler, er knallerter fra før EURO normen. En gammel 2-takts knallert fra 70'erne, laver naturligvis mere forurening, end en moderne bil fra 2009. En moderne knallert laver mindre forurening, end en bil fra 2009, selvom bilen fra 2009 har EURO 5, og knallerten kun EURO 4. Årsagen er, at bilen bruger mere energi, når den accelerere og bremser, og den accelerere til større hastighed.

Hvis de radikale vil gøre noget for miljøet, så skulle de forbyde bilerne i byen.
Svar


Forum spring: