Søg Garagen Hej Gæst! Register

Ny form for IT kriminalitet?
#1
Jeg er netop blevet ringet op af en eller anden, der påstår, jeg har vundet en af sidegevinsterne i en konkurrence! Et super check-up af min Windows PC.
For det første har jeg ikke deltaget i nogen konkurrence lige fornylig, han ville heller ikke rigtig ud med, hvad den konkurrence gik ud på!
Desuden skete opkaldet på min mobil, taletidskort, så nummeret ikke er offentlig tilgængeligt. For det 4. var den pågældende mail-adresse den, jeg kun anvender, hvor spam er et næsten sikkert resultat af brug. Fræsbog f.eks.

Jeg fik ham verfet væk, ved at påstå, at jeg var på vej ud af døren, og sandsynligvis først havde tid i næste uge. Gevinsten skulle udbetales inden 48 timer, lød det så fra den anden ende.
Han fik stadig lov at gå med uforettet sag. Jeg skal ikke have en fremmed til at rode rundt på min PC ude fra cyberspace!
Jeg kunne sikkert også have stoppet ham ved at sige, jeg kører Linux. Han gik målrettet efter Windows.

Efterfølgende har jeg så kikket nærmere på det telefonnummer, min mobil viste. Tydeligvis et mobilnummer.
Krak siger det tilhører "Taletidskort Tdc Mobil A/S"
Det lyder vist ikke rigtig seriøst!?

Jeg mistænker stærkt, at han har samlet oplysningerne op på fræsbogen!

Jeg kunne gå til politiet, men de har næppe tid til det, og taletidskort er sikkert for svære at spore. Ikke alt fungerer jo som i NCIS.
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Godt du ikke hoppede i med begge ben. Min gamle far bliver ret tit ringet op af nogle skumle typer. Han når lige at sige hallo, så lægges der på. Idioten tror jo så, at min far ringer op, men det har både min bror og jeg sagt, at det skal han aldrig gøre. Sjovt nok er det danske numre. 2 af dem var fra Odense, og et var fra Nordsjælland.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
#3
(25-07-2018, 17:22)walker1 Skrev: Jeg er netop blevet ringet op af en eller anden, der påstår, jeg har vundet en af sidegevinsterne i en konkurrence! {...}
Allerede der havde jeg knaldet røret på.

Svar
#4
Gammelt fænomen.

Næste gang så prøv dette.


Svar
#5
(30-07-2018, 23:32)Teddy Skrev: Gammelt fænomen.

Næste gang så prøv dette.Ganske underholdende Griner 
Problemet jeg blev udsat for var, at det ikke var en inder men en, der talte flydende (og rivende) dansk med en anelse jysk tonefald. Fra start af mistænkte jeg derfor: Sælger!?
Den har jeg ikke set før!
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
De er sgu lidt frække og nærgående efterhånden, er sgu det mest utrolige lort der nogen gange foregår
Gilera Storm 2008
Piaggio NRG Extreme 2014
Kymco Super 8 4T 2010
VGA Grido 2013
Svar
#7
(31-07-2018, 09:08)nallerplys Skrev: De er sgu lidt frække og nærgående efterhånden, er sgu det mest utrolige lort der nogen gange foregår

Jeg er mange gange blevet ringet op af "Microsoft Support"!

De kan forklare, at de har detekteret jeg har en virus på min PC, og vil gerne hjælpe med at løse problemet...

Microsoft har naturligvis ikke mit telefonnummer. Og den er ikke i telefonbogen. Så enten har de ringet til tilfældige telefonnumre, eller anvendt domænenavnsregisteret. Mine hjemmesider var hosted på et Unix system, og ikke Microsoft "ejet" system.
Svar
#8
Det er altid et godt grin værd at tage tykt pis på de såkaldte microsoft supportere. Smil
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar


Forum spring: