Søg Garagen Hej Gæst! Register

Gilera Runner standart udstødning helt ny sælges
#1
Jeg har en helt ny original udstødning liggende ubrugt til Gilera Runner Sp 50 med katalysator og to blindrør på da det er knæk udstødnings modellen som koster 362.85 eur hos easyparts. nl https://www.easyparts.nl/showdrawing/104...encer.html
Som er i danske penge 2702.53kr ,den har aldrig været monteret så den er helt ny jeg vil godt slå noget af ny prisen af men hvids den skal sendes så betaler køber for fragt og den vejer jo noget og er ikke helt let, men vil tro at den kan sendes med gls.
Den passer på alle Hiper 2 motorer som er totaktere som sidder på Piaggio new Thyphoon fks så længe at de kører med frisk luft systemet så kan den bruges og udstødningen er lovlig at køre med den er også e mærket kan bruges på 30er og 45er.
Fandt lige et billed af den på nettet, jeg står og mangler pengene da jeg har fået en telefon regning fra yousee på giro kort selv om jeg har tilmeldt det til betalings service så jeg skal have ringet til yousee i morgen for få udsat den regning og de vil have forudbetalt regningen for de næste 3 måneder hvade aldrig det problem med Telia inden jeg skiftede til Yousee.    
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: