Søg Garagen Hej Gæst! Register

Mini service på Kymco'en
#25
http://www.scooterland.dk/default.asp?Pa...howProduct

[Image: IMG_7689.JPG]
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#26
(03-07-2018, 15:19)Teddy Skrev: http://www.scooterland.dk/default.asp?Pa...howProduct



Æv gættet allerede Grøn grin  Den sad sgu inde bag ved svinghjulet. Og der sad selvfølgelig en not i "pinden" i forvejen. 

Den faldt af da jeg skiftede stator, efter mekanikeren havde været her. Og jeg kunne ikke finde den, så satte en anden i. Så håber jeg bare at lyden jeg har kunnet høre i lang tid, er væk nu og strømmen er kommet tilbage for at blive, når den "nye" stator er kommet på.
Ivecar plus 2023.
Svar
#27
Tjekkede ventilafstanden igår og i første omgang fik jeg målt den øverste til 0,02, ligemeget hvor mange gange jeg drejede på svinghjulet Målløs Og det er jo langt fra de 0,08 den skal stå, men underligt nok kørte den fint.  Nå satte toppen på igen og ville skrive til min mekaniker i dag, efter jeg havde været i byen og handle ind. 

Kommer ind til THansen og parkerer scooteren, og ser så at olien "vælter" ud af toppen (viste det sig da jeg kom hjem) Jeg fik dog handlet det jeg skulle og kom helskindet hjem. Tager så låget af og ser en ødelagt pakning, jeg havde ikke lagt mærke til at pakningen var smuttet ud i bunden, da jeg skruede toppen fast. Derfor smed den jo olie hele tiden under de 30 km jeg fik kørt.  Fyldte olie på og det viste sig at den havde smidt 0,3-0,4 liter på turen.  Godt at der var lidt olie tilbage i motoren, ellers var den sikkert brændt sammen.
Ivecar plus 2023.
Svar
#28
Det kan åbenbart ikke svare sig, at male i denne varme. For varmeskjoldet  Blink med øjet som blev malet igår, efter den gamle maling var begyndt at falde af, var ikke tør efter 24 timer. I går var det jo så ikke nær så varmt, som i dag., Så forstår det ikke.  Ked af det
Ivecar plus 2023.
Svar
#29
Kunne ikke forstå hvorfor at cykelcomputeren holdt op med at vise farten, så gik i igang med at tjekke ledningen for brud. Og fandt så det på billedet. Ledningen havde på forunderligvis sat sig i klemme ved gaffelbroen, så hver gang styret blev drejet blev ledningen klemt og nu virker den så ikke. Så må prøve at fikse forbindelsen. Men det er 2 meget tynde ledninger der sidder i.
Ivecar plus 2023.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#30
Kønt ser det ikke ud, men "computeren" virker igen  Smil
Ivecar plus 2023.
Svar
#31
Så kom der et cigarstik på Kymco'en. Så skal jeg så bare lige, bøvle med ledninger  Smil
Ivecar plus 2023.
Svar
#32
Lavede samme fejl på Kymco'en som på Moveren mht montering af ledningerne Ond  Smil  Men det virker nu. Og det var ligeså besværligt at få ledningen fra fronten og ned til batterikassen som på Moveren.
Ivecar plus 2023.
Svar
#33
Stikket på Kymco'en, vil af en eller anden grund ikke oplade GPS'en, trods der er lys i USB stikket. Kørte en tur idag, hvor GPS'en pludselig sagde lavt batteriniveau.
Ivecar plus 2023.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#34
For syv sytten satan og helvede, da også. I forbindelse monteringen af det nye usb stik, har jeg på forunderligvis fået brændt lyskontrolboksen af.  Det er kun positionslys og blinklys, der virker på den pt. Det er så lige en 6-800 kr's  uforudset udgift.  Ond Ond

Ydermere smider den igen olie ud af ventillåget Ked af det

[Image: attachment.php?aid=11489]
Ivecar plus 2023.
Svar
#35
Ja den var god nok. Jeg så en enkelt dråbe olie ved et sted hvor jeg havde parkeret scooteren. Og papiret viser resultatet ved aftørring af stel. Så nu må pakning nr 3 på  Ond
Ivecar plus 2023.
Svar
#36
Da det jo er slut med at rode med Moveren, kastede jeg mig over Kymco'en istedet Smil . Til en start ville jeg skifte olie, og under si'en lå der noget, der ligner plastik.  Eneste plastik der er i motoren (så vidt jeg ved), er tandhjulet til oliepumpen. Det lille stykke, har næsten samme farve som tandhjulet. Der er så også nogle riller i det lille stykke.
Ivecar plus 2023.
Svar


Forum spring: