Søg Garagen Hej Gæst! Register

Peugeot Tweet Euro 4
#1
Så er Peugeot også kommet med en Euro4 scooter. Og den er ændret på et par punkter, Bl.a. er bagerste skivebremse pillet af og erstattet med tromlebremse. Den er eftersigende også uden ccdi. Ved endnu ikke hvad der så er sat i stedet for den. 

http://www.peugeot-scooter.dk/vaelg-scoo...4t-rs.aspx
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg er ikke lige så stiv i Peugeots version of Sym Symphony, men jeg mener at huske at basismodellen, 4T, hele tiden har haft tromle bagpå. Det er RS-modellen der har skive i begge ender. På gammel-Symphony-sk svarer det til at Symphony S er basis med tromle bag (i hvert fald på euro-50ccm maskiner), og SR er den smarte med digital instrumentering og skive bagpå. Et link der peger i samme retning: http://knallertservice.dk/produkt-katego...eot-tweed/ ..at billedet af den nye 4T som du linker til så ser ud til at vise en model med skive bagpå, er en anden sag. Man sparer åbenbart lidt på fotografen Smil
Svar
#3
(18-05-2018, 19:00)Johnny Skrev: Jeg er ikke lige så stiv i Peugeots version of Sym Symphony, men jeg mener at huske at basismodellen, 4T, hele tiden har haft tromle bagpå. Det er RS-modellen der har skive i begge ender. På gammel-Symphony-sk svarer det til at Symphony S er basis med tromle bag (i hvert fald på euro-50ccm maskiner), og SR er den smarte med digital instrumentering og skive bagpå. Et link der peger i samme retning: http://knallertservice.dk/produkt-katego...eot-tweed/ ..at billedet af den nye 4T som du linker til så ser ud til at vise en model med skive bagpå, er en anden sag. Man sparer åbenbart lidt på fotografen Smil

Jeg har prøvet moddellen med 2 bremseskiver på, for et par tilbage, i 30'er versionen. Og på den nye Euro4 udgave i 30/45 udgaven, er der så kun en tilbage. Og hvis du læser teksten til modellen i linket står der tromle ud for bagbremse.

Jeg skal så ikke kunne sige hvor længe Tweet har været på det danske marked, og startet ud med tromle bagi.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
#4
Jeg smed en mail i retning Reinhardt, og de bekræftede at RS-modellen havde skivebremse bag, og at ikke-RS har haft tromle. Desværre bekræfter de også at den model vi ser på hjemmesiden, er den eneste Tweet de får i år. Altså slut med skivebremse bag, i hvert fald for i år. Jeg har sendt ny besked afsted til dem for at høre om modellen har indsprøjtning, da det da ville være en seriøs bonus ift Symphony/Tweet fra tidligere. Jeg vender tilbage når de svarer.
Svar
#5
Reinholdt siger:

"Det er det man kalder en elektronisk karburator selve opbygningen er det samme som an "alm" karburator, men selve benzin blandingen styres af 2 luft dyser som så tilføjer luft i korrekt mængde."
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: