Søg Garagen Hej Gæst! Register

Forskel på stator til Kymco Super 8
#1
Undre mig lidt over at der er forskel på statorer til Kymco Super 8. Den til venstre på bilederne er fra min egen og fra 2015. Den anden er fra en af de kymco'er jeg skrottede og er fra 2011. Og den der sidder i Kymco'en pt er magen til den til højre på billederne. Den er noget tykkere i det. 

Og tilsyneladende er der så også forskel på svinghjulsmagneterne selvom det virker mærkeligt, at der skulle være det trods forskellen i tykkelsen på statorene. 

Jeg har igen igen en lyd jeg ikke bryder mig om, og den kom kort efter skiftet til den tykkere stator. Den blev sat på i forbindelse med bøvlet jeg havde, da jeg fik serviceret Kymco'en, hvor det elektriske efterfølgende gik amok. Strømmen forsvandt pludseligt for så at komme igen og forsvinde kort efter igen. 

https://www.billig-scooter.dk/thread-21882-page-10.html

Ny spændingsregulator blev købt og anden stator sat i, og strømproblemet forsvandt. Men hvorfor det problem opstod er en gåde for mig, eftersom der kun blev rodet med karburator og ventiler. Nyt svinghjul og stator koster tilsammen 1400 kr, og det har jeg ikke ligefrem lyst til at ofre på den.
Ivecar plus 2023.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Som i ser er der 12 viklinger på den der oprindelig sad i, og kun 8 på den anden. Og har nu målt bredden på dem. Og den med 12 viklinger er 28,5mm og den med 8, er 31,8 mm. Svinghjulet er ca 31mm dyb/bred. Og jeg regner så med, at svinghjulet sidder med lidt afstand til statoren, for ellers er er der jo ikke plads til den på 31,8 mm. Det skal jeg lige ha' tjekket.
Ivecar plus 2023.
Svar
#3
Mange tak for den massive respons på mit emne  Grøn grin Grøn grin.

Jeg har nu fundet ud af (via Speedline), at til min årgang 2015 skal den med 12 viklinger, bruges. Den tykke, skal bruges på årgang 2011 og måske på nogle årgange både før og efter 2011. Bare ikke min fra 2015 Blink med øjet
Ivecar plus 2023.
Svar
#4
Speedline har nu fået den på deres side, men den er i restordre. Prisen på statoren, vil give mig lommesmerter et stykke tid fremover (hvis jeg køber den) https://speedline.dk/stator-original-8
Ivecar plus 2023.
Svar


Forum spring: