Søg Garagen Hej Gæst! Register

Bilig kasko til knallert?
#1
Hej nogle af jer der kender et sted med billig kasko forsikring af knallert?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
(21-03-2018, 00:14)jammin Skrev: Hej nogle af jer der kender et sted med billig kasko forsikring af knallert?

Forsikring af knallert har jo ikke været specielt billigt, siden den daværende regering pålagde dem statsafgift tilbage i 70'erne eller 80'erne.

Knallertforsikringer er et lille, for selskaberne ret ubetydeligt marked, så der er desuden kun ringe konkurrence.

Jeg havde kun kasko på min det første år. Og det blev klaret ved forhandleren. Det var ligesom nemmere, så jeg lovligt kunne køre derfra. Jeg tror rent faktisk ikke, de have ansvar only. Det tjente de sikkert ikke på.

Jeg husker ikke, hvilket selskab det var den gang, men året efter var jeg skiftet til TopDanmark. (ansvar)
De sidste år lå jeg hos IDA (min fagforening), der så bagved ligger hos Tryg.

Generelt er der gevinst ved at samle alle forsikringer et sted, da de fleste selskaber giver samlerabat. Og IDA mener, at når du er uddannet ingeniør, har du nok overstået dine Brian tilbøjeligheder, så du kommer meget hurtigt op på elite-trin for bil. Andre selskaber har forsøgt at blande sig, men de er sprunget skrigende bort, lige så snart de hørte, hvad jeg giver for bilkasko hos IDA!
Men igen er knallertforsikring ikke noget stort marked, og flere selskaber vil vist slet ikke sælge kasko. De SKAL vist ifølge lovgivning kunne levere ansvar.

Tryg (og alle (?) der gennem diverse foreninger o.lign. kører hos dem) udbetaler almindeligvis en mindre bonus til kunderne hvert år. En %-sats  af din samlede forsikringspræmie. Denne bonus bliver du dog B-beskattet af!
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
#3
Hvis du med billig kasko mener f.eks 1.000-2.000 kr og plus ansvar til 600-1.000 kr årligt, så glem det. Jeg gav i 2001-2002 omkring 4600 kr, inklusive ansvarsforsikring på 768 kr. Altså 9.200 kr ialt på 2 år. Og det er med garanti ikke blevet billigere siden da.  Da jeg på et tidspunkt skiftede forsikringsselskab, kostede kasko/ansvar over 5.000 kr årligt, så kasko'en blev droppet og har ikke haft det siden 2002.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
#4
Da jeg købte min Kymco Super 8 i 2014 havde jeg kasko, det var hos Danske forsikring og det kostede 3.400,- for et år, efter det år lavede jeg den om til ansvar
Kymco Super 8 2014. (29.000 km.)
VGA Mover 2016 (1.100 km)
Svar
#5
(21-03-2018, 22:35)netuse Skrev: Da jeg købte min Kymco Super 8 i 2014 havde jeg kasko, det var hos Danske forsikring og det kostede 3.400,- for et år, efter det år lavede jeg den om til ansvar

Hvis det er en knallert 45 - så prøv Gjensidige. Det afhænger dog af hvor du bor i landet, samt din alder. Hvis du ikke er helt ung (+30 år), og bor et sted uden de store kaskoudlæg, så er god chance for, at de kan tilbyde dig en billig kasko.

For mig vil ansvar med kasko koste ca. det dobbelte af ansvarsforsikringen alene.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Bare lige for at slå det fast så er ansvars forsikring den forsikring som man skal have og kasko er en forsikring man kan ligge oven i så hvids at knallerten bliver stjollet eller hærværket eller man styrter og der kommer skader så kan de skader blive erstattet af kaskoen i mod at man betaler en selvrisiko på fks 1000 kr eller hvad beløbet nu er, hvids man ikke har kasko forsikring oven i sin ansvars forsikring så er man ikke dækket af skader ved uheld som man selv er skyld i eller tyveri eller hærværk så skal man selv betale skaderne når man kun har ansvars forsikring.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar


Forum spring: