Søg Garagen Hej Gæst! Register

Knallert 45 forsikring ved gjensidige
#1
Er der nogle der har et knallert 45 abonnement uden vinterkørsel ved Gjensidige?

Og hvad giver i, i præmie?

Det kunne jo være tillokkende, hvis prisen er noget lavere, at få plader på vicacityen igen, i stedet for de 995kr årlig sidst! ved GF.


   

Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Ved det ikke hvorfor ringer du ikke bare til dem i morgen og høre hvad prisen er >Barden<.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
#3
(11-03-2018, 23:03)Johannes Johansen Skrev: Ved det ikke hvorfor ringer du ikke bare til dem i morgen og høre hvad prisen er >Barden<.

Fordi det kunne være interessant at høre hvad folk giver først, 
Inden jeg ringer.

Svar
#4
Kører da hele året så den er ikke interessesandt den der forsikring kommer kun an på de rigtige sommer dæk !! Blink med øjet
Svar
#5
(11-03-2018, 23:12)tiggi Skrev: Kører da hele året så den er ikke interessesandt den der forsikring kommer kun an på de rigtige sommer dæk !! Blink med øjet

Tænke det nok. Den måtte jo komme. Så mangler jeg bare den om "rette påklædning"

Ligegyldig information. Næste!

Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Målløs

Det er godt nok første gang jeg har hørt om sæson kørsel for en 45'er forsikring.

Jeg er p.t. ved TopDanmark hvor jeg vidst giver 904 kr. per anno. Det er så med Europa dækning, så der er rig mulighed for en længere sommertur Grin
Svar
#7
(12-03-2018, 08:16)Teddy Skrev: Målløs

Det er godt nok første gang jeg har hørt om sæson kørsel for en 45'er forsikring.

Jeg er p.t. ved TopDanmark hvor jeg vidst giver 904 kr. per anno. Det er så med Europa dækning, så der er rig mulighed for en længere sommertur Grin

Ja, jeg har godt nok heller ikke hørt om det før.

Kunne være interessant for mig og andre med bil, da jeg aldrig brugte den om vinteren. Smil

Svar
#8
Gjensidige og Nykredit forsikring er samme selskab.
Du kan se prisen hos Nykredit forsikring her:

Knallert 30:
https://nykreditforsikring.dk/nykredit/b...6#Knallert
For mig bliver prisen 1149 kr. for hele året for knallert 30.

Knallert 45:
https://nykreditforsikring.dk/nykredit/b...Motorcycle
For mig bliver prisen 739 kr. om året (kun ansvar) excl. kasko, excl. vejhjælp. Jeg har valgt at forsikringen skal dække hele året, men på prisoversigten ser ud som om at den ikke dækker vinterkørsel. Så det skal tjekkes, at ansvar også dækker vinterkørsel, da det ikke er tydeligt, da man vælger at den skal dække vinterkørsel ved indtastningen.

Jeg har Nykredit/Gjensidige til husforsikring og ejerskifteforsikring, og jeg har følt mig godt behandlet. Jeg har overvejet at skifte min knallert forsikring til dem.

Jeg har ikke deres knallert forsikring, og kender den ikke. Hvis den ikke dækker vinterkørsel, skal man måske indsende nummerplade, da det ikke er lovligt at have en knallert uden ansvarsforsikring.

Der er en række fejl på Gjensidiges hjemmeside, så jeg vil nok kontakte dem, for at høre nærmere. Eksempel står under Knallert 30:
Forsikringen dækker derudover også skader på en passager, der sidder bag dig på knallerten, ved sammenstød eller en soloulykke.
Og under Knallert 45: Er du over 18 år, behøver du hverken at have knallertbevis eller kørekort for at køre knallert.
Svar
#9
(12-03-2018, 19:51)Super 8 Skrev: Gjensidige og Nykredit forsikring er samme selskab.
Du kan se prisen hos Nykredit forsikring her:

https://nykreditforsikring.dk/nykredit/b...6#Knallert

Jeg har Nykredit/Gjensidige til husforsikring og ejerskifteforsikring, og jeg har følt mig godt behandlet. Jeg har overvejet at skifte til knallert forsikring til dem.

Jeg har ikke deres knallert forsikring, og kender ikke den.
Har lige tjekket på siden og jeg vil stige fra 898 kr ved EON ( IF`S samarbejdspartner til scooter ) til 1200 ved Nykredit .
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
(12-03-2018, 20:02)tiggi Skrev: Har lige tjekket på siden og jeg vil stige fra 898 kr ved EON ( IF`S samarbejdspartner til scooter ) til 1200 ved Nykredit .

Er det knallert 30 eller EU 45? For EU 45 skal du ind under motorcykelforsikring og vælge EU 45. Jeg er i tvivl om prisen er med eller uden vinterkørsel. Som udgangspunkt er den for motorcykler uden vinterkørsel. På prisen under detaljer ved EU 45 står prisen ud for ansvarsforsikring, og der står ingen pris ud for vinterkørsel - hvilket betyder, at det nok er uden vinterkørsel.

Personligt syntes jeg det er forkert at sælge forsikringer uden vinterkørsel. Måske er ikke nødvendigt at pille nummerpladen af, men man står med en uetisk høj risiko, hvis man kører på den. I stedet, så burde de - for både motorcykler og knallerter - altid kun have helårige ansvarsforsikring, men kan køre med differentieret selvrisiko, så der f.eks. er en høj selvrisiko på motorcykel og knallert 45, hvis der køres uden for den sæson som er betalt for. Selvrisikoen skal vælges etisk, i forhold til det som en typisk motorcykelist og knallert kører kan betale. Det vil sige højst noget i retning af en typisk billig motorcykels pris, eller typisk billig knallerts pris. Kører man så om vinteren, uden at have betalt for det, så er man ikke helt uden ansvarsforsikring. Køres indenfor sæson'en, så går selvrisikoen ned.
Svar
#11
(12-03-2018, 21:27)Super 8 Skrev: Er det knallert 30 eller EU 45?

EU45 !
Svar
#12
(12-03-2018, 21:31)tiggi Skrev: EU45 !

For EU 45 afhænger prisen vist af både alder og område. Det skal du tjekke under MC forsikring.
Hos mig er prisen kun 739 kr. Knallert 30 er derimod 1149 kr.
Svar


Forum spring: