Søg Garagen Hej Gæst! Register

pgo bigmax
#1
En pgo bigmax med 70cmm  17,5 karburator 11k udstødning kunne køre uden luftfilter bare 1 meter eller skal der powerfilter på? 
ps køre med std luftfilter nu med knækket stus og den køre ikke vildt godt.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
(17-11-2017, 18:58)rider Skrev: En pgo bigmax med 70cmm  17,5 karburator 11k udstødning kunne køre uden luftfilter bare 1 meter eller skal der powerfilter på? 
ps køre med std luftfilter nu med knækket stus og den køre ikke vildt godt.

Vil fraråde powerfilter. Det trækker alt muligt skidt og lort ind i motoren. Den burde nu også godt kunne køre med det originale med det setup. Er den indstillet rigtigt?
/Karen Hansen


Citroën C4 Cactus 1,6 BlueHDi  årgang 2017


"There is coffee in that nebula!" Captain Janeway, U.S.S Voyager
Svar
#3
(24-11-2017, 09:12)K. Hansen Skrev: Vil fraråde powerfilter. Det trækker alt muligt skidt og lort ind i motoren. Den burde nu også godt kunne køre med det originale med det setup. Er den indstillet rigtigt?

Det ved jeg ikke der er blivet stillet noget luftskrue på den da den ikke ville køre ordenligt fra starten tror den køre best muligt nu men aligevel er det ikke godt nok efter hvad jeg ved sådan en kan. Der sider 5,5 g ruller i nu de skal moske være ledt tungere.
Svar
#4
(26-11-2017, 21:20)rider Skrev: Det ved jeg ikke der er blivet stillet noget luftskrue på den da den ikke ville køre ordenligt fra starten tror den køre best muligt nu men aligevel er det ikke godt nok efter hvad jeg ved sådan en kan. Der sider 5,5 g ruller i nu de skal moske være ledt tungere.

Prøv først at få den indstillet, kan jo også være der skal et nyt filter på Smil Jeg skal selvfølgelig ikke bestemme, om du skal have powerfilter på, jeg vil bare fraråde det Smil
/Karen Hansen


Citroën C4 Cactus 1,6 BlueHDi  årgang 2017


"There is coffee in that nebula!" Captain Janeway, U.S.S Voyager
Svar
#5
(30-11-2017, 21:14)K. Hansen Skrev: Prøv først at få den indstillet, kan jo også være der skal et nyt filter på Smil Jeg skal selvfølgelig ikke bestemme, om du skal have powerfilter på, jeg vil bare fraråde det Smil

Jeg skal  ikke ha powerfilter på så jeg prøver med et nyt filter men alt strøm er gøde ledt efter ledt. jeg kørte stille og rolig 30 til 60 km i timen en lille tur på ci 6km lige pludslig gik den bare død, Ked af det  så ser jeg gnisten er død aner ikke hvad jeg skal gøre, sender den nok bare til mekaniker selv om det nok bliver dyrt.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: