Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hvilken 30 scooter til mand på 198 cm?
#1
Hej folkens. 

Jeg skal ud og have mig en 30 scooter. Jeg skal køre 2 * 13 km dagligt til og fra job hele året rundt, så den skal kunne tåle det danske vejr og være driftsikker. 
Jeg har bil kørekort, og har for over 15 år siden haft en 45 pgo Big max, som jeg var glad for. Den var også ret driftsikker. Jeg ved ikke om pgo stadigvæk er Danmarks mest solgte og meget driftsikker? Men syntes godtnok, at kunne huske at der var en del plads på en sådan. Men det syntes jeg bestemt ikke der er, da jeg prøvede at sidde på en sidst. Andre pgo 30 scooter der kan anbefales til en mand på 198 cm? 
Jeg vil have mig en 30 scooter, da jeg simpelthen ikke vil sidde livet på spil, for at køre på en meget befærdet landevej, hvor folk kører med hovedet under armen, når der er cykelsti hele vejen, så derfor en 30 scooter. 
Jeg er 198 cm høj, så langtfra alle scootere jeg sidder behagelig på. 
Mit budget er nok omkring 15000 kroner. Måske mere, men helst deromkring. 
Tror jeg er til 4 takt motor. Nogen der har noget skidt at sige om det? 
Hvad er godt og hvad er ikke godt at scootere, til mine 198 cm? 
Har været ude og kigge lidt på 30 scootere, men det blev jeg snart mere forvirret af. Blev dog anbefalet pgo, kymco og Peugeot, der hvor jeg var ude og kigge. 
Hvordan med politiet og 30 scooter. Ser de rødt, når de ser en? Og skal man bare lade være med at pille i den, hvis man gerne vil have, at den skal køre bare lidt hurtigere? 
Mange spørgsmål, men håber at nogen af jer, lige vil bruge 5 minutter på mig. 

Rigtig god weekend. 
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Piaggio NRG!. Den er lidt over dit budget, meeen hvis du vifter 1 forhandler om næsen med ca$h, mon så ikke den kunne forhandles lidt ned ?, især med tanke på de kommende regler for forurening.

Det er nok den største 30 scooter på markedet, og kvaliteten er i top.
Jeg har en fra 2006, den eneste store udgift har været en ny udst. Derudover har der selvfølgelig været normal vedligehold.

Jeg har aldrig oplevet at den ikke ville starte, selv efter at den har stået stille et par måneder.
Selv om den er 100% lovlig er der rigelig med trækkraft (og plads) til 2 voksne mænd Rullende øjne

---------------------------------------------------------------

50 cc i garagen:

Maxi K
FZ-50
Wallaroo
NRG MC 3
Skyteam Dax

Svar
#3
(08-09-2017, 19:54)Kurtmj Skrev: Jeg vil have mig en 30 scooter, da jeg simpelthen ikke vil sidde livet på spil, for at køre på en meget befærdet landevej, hvor folk kører med hovedet under armen, når der er cykelsti hele vejen, så derfor en 30 scooter. 

I København er 30 scootere populære netop fordi de må køre på cykelstien. Og dermed kommer hurtigere frem - specielt i myldretiden Smil
Geely Grand Puma 150 '05 - 91.000 km
Haojin HJ125 '07 - 71.000 km (tidligere MC)
Svar
#4
Hej 
Jeg ville nok gå efter den du sidder bedst på ,og så har jeg kun gode erfaringer med den PGO Galaxy jeg havde .
Så PGO villle jeg nok vælge .
Vh Cb
Svar
#5
Har været ude og prøvesidde nogle 30 scootere.

Jeg er nok efterhånden fast besluttet på, at det skal være en 4 takt. Derfor er pgo desværre udelukket, da de kun laver 2 takt motorer.. Er det et meget dårligt valg af mig?

kymco Super 8 (4-takt) Syntes jeg sad rigtig godt på.
Nu har jeg så også lige set på kymco hjemmeside, at der er en ret nyankommen, som hedder kymco Agility 16+ Nogen der kender den?
Den er 8,5 cm længere end kymco super 8

Peugeot PEUGEOT TWEET  4T RS syntes jeg også at sidde ret godt på, men ikke så godt som på Kymcoen.

Slet ikke et nemt valg syntes jeg. Herinde kan man jo også både læse gode og dårlige historier om de forskellige mærker. 

Nu vil jeg se om jeg kan finde en forhandler, der har en yamaha neos 4T stående, som jeg kan prøvesidde, for kan forstå at man skulle sidde godt på den, selvom man er høj. Om det er rigtigt ved jeg ikke, men det er da et forsøg værd.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
NÅH [Image: cool.gif] Jeg kom frem til at det skal være en 45 km/t efter at flere scooter forhandlere rådede mig til ikke at købe en 30 km/t scooter, da jeg helt sikkert ville komme retur, for at få fjernet begrænsningerne på en 30 km/t. Dette pga den gule nummerplade, og at de meget oftere bliver hevet på rullefelt end hvide plader 45 km/t. Men en eller anden euro 4 norm er undervejs, så inden jeg fik taget mig sammen til at købe en Peugeot Tweet rs, som jeg havde besluttet mig for, så var de alle udsolgt, da importøren ikke ville hente flere hjem til gammel pris. For med den nye euro 4 norm, stiger scooterne åbenbart en del i pris. Så nu har jeg bestilt en pgo T-Rex 45 km/t. Håber jeg bliver glad for den, da jeg helst ville have haft en 4 takt. Hvor langt kører sådan en T-Rex på literen?
Svar
#7
(16-10-2017, 15:38)Kurtmj Skrev: NÅH [Image: cool.gif] Jeg kom frem til at det skal være en 45 km/t efter at flere scooter forhandlere rådede mig til ikke at købe en 30 km/t scooter, da jeg helt sikkert ville komme retur, for at få fjernet begrænsningerne på en 30 km/t. Dette pga den gule nummerplade, og at de meget oftere bliver hevet på rullefelt end hvide plader 45 km/t. Men en eller anden euro 4 norm er undervejs, så inden jeg fik taget mig sammen til at købe en Peugeot Tweet rs, som jeg havde besluttet mig for, så var de alle udsolgt, da importøren ikke ville hente flere hjem til gammel pris. For med den nye euro 4 norm, stiger scooterne åbenbart en del i pris. Så nu har jeg bestilt en pgo T-Rex 45 km/t. Håber jeg bliver glad for den, da jeg helst ville have haft en 4 takt. Hvor langt kører sådan en T-Rex på literen?

En skam du ikke fik dig en 4takter. Har du været hos flere forhandlere, for at finde dig en Peugeot Tweet?

T:Rex'en kører ca. 30-32 km/l, hvor en 4takter typisk ligger et godt stykke over 40 km/l. Min Kymco Super8 (4takt) ligger på 46-48 km/l.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
#8
(16-10-2017, 15:44)Jps Skrev: En skam du ikke fik dig en 4takter. Har du været hos flere forhandlere, for at finde dig en Peugeot Tweet?

T:Rex'en kører ca. 30-32 km/l, hvor en 4takter typisk ligger et godt stykke over 40 km/l. Min Kymco Super8 (4takt) ligger på 46-48 km/l.

Er din Kymco lovlig Smil  For jeg kan ikke presse min Big over 28 km/l, selvom den er ubegrænset. Kører så også med fuld gas.
/Karen Hansen


Citroën C4 Cactus 1,6 BlueHDi  årgang 2017


"There is coffee in that nebula!" Captain Janeway, U.S.S Voyager
Svar
#9
(21-10-2017, 16:47)K. Hansen Skrev: Er din Kymco lovlig Smil  For jeg kan ikke presse min Big over 28 km/l, selvom den er ubegrænset. Kører så også med fuld gas.

Efter min mening er den. Efter andres, så er den ikke Ked af det
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
(21-10-2017, 17:27)Jps Skrev: Efter min mening er den. Efter andres, så er den ikke Ked af det

Grøn grin Grøn grin

Er "andres" de blå mænd, mon??  Grøn grin
/Karen Hansen


Citroën C4 Cactus 1,6 BlueHDi  årgang 2017


"There is coffee in that nebula!" Captain Janeway, U.S.S Voyager
Svar
#11
(21-10-2017, 19:34)K. Hansen Skrev: Grøn grin Grøn grin

Er "andres" de blå mænd, mon??  Grøn grin

Kunne det være, ja. Blink med øjet
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar


Forum spring: