Søg Garagen Hej Gæst! Register

Servicetjek af Kymco3 (Skrottet pr 30/9)
#1
Har idag brugt 7 timer på Kymco'en for at finde den skævhed, jeg tror der er. Den trækker nemlig mod venstre under kørsel. Jeg har så kun kørt 3 ture siden købet. Meningen var at den skulle bruge som vinterknallert.
Hev en masse plastik af ind til forgaffel så jeg bedre kunne se kronrøret som jeg mistænkte for at være skævt. Men det ser umiddelbart normalt ud. Svejsningerne er hele, i begge sider. Men scooteren har været nede og snuse til asfalt, kan jeg se via diverse ridser både i venstre og højre side.

Så tjekkede jeg forgaffel for skævhed, intet at bemærke der. Der er ikke tegn på defekte gaffelben eller på selve "broen".
Bremsekaliber/klodser og skive, er tjekket uden bemærkninger. Så blev al plastikken sat på igen.

Så ville jeg jo starte skidtet, for at køre en tur. Men nej, den ville sgu ikke starte hverken på elstart eller kickstart. Jeg ladede så batteriet op til 13,5 volt, og trykkede på knappen. Det hjalp ikke en disse. Elstarteren "hostede" bare derudaf. Så målte jeg batteriet efter den omgang, og der var det så faldet til 12,2 volt. Helt nyt batteri blev så sat på. Det hjalp heller ikke en disse. Her var volten over 14, i startøjeblikket. Starteren hostede bare derudaf igen. Der skal nok ny starter på. Men det ofre jeg ikke på den.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Om du har den på midtstøtten og presser bakhjulet ned, dreier styret mot venstre da ? Jeg tenker om det kanskje kan være en stram vajer eller ledning til styret.
Svar
#3
(06-08-2017, 19:19)rune75 Skrev: Om du har den på midtstøtten og presser bakhjulet ned, dreier styret mot venstre da ? Jeg tenker om det kanskje kan være en stram vajer eller ledning til styret.

Det har jeg så ikke prøvet. Men det burde ikke kunne lade sig gøre Smil.
Svar
#4
Fejl ang. startproblem fundet. Det var begrænserledningen der drillede (er klippet) Flov Nu står den og varmer op efter 1-2 mdr's stilstand. Så det bare skævheden der skal opklares Grin

OBS: Nå, var for hurtigt ude Smil Den er død igen Ked af det.
Svar
#5
Så der liv i skidtet. Men kun ved hjælp af kickstarter. Regner med at batteriet lades op, når der køres en tur, en dag. Smil Batteriet som er helt nyt, tabte hurtig kraft desværre. Fra 13,8 til 11,5 på 10-15 min. Kan selvfølgelig være laderen der er gået. Men ved ikke lige hvor den sidder pt, så må kigge på manualen. Smil 

Jeg skiftede tændrøret ud med et iridium og tændspole inklusiv ledning og tændrørhætte blev også skiftet ud. Tændrøret var som det ses på billedet sort og afstanden imellem elektroderne var alt for stor. Jeg fik sat kabelsko på begrænserledningen, så den ikke laver unoder. Fik også lige lavet om på fodhvilerne, så de ikke kan bruges mere.  Det er især den der sidder ved varioskjoldet, der har irriteret mig mange gange, når skjoldet skulle af.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
den siidderr oppe forran
Baotian BT49QT-9 - SuperMoto - 72 ccm
 - 32000 km (solgt)
(Cykel :)
Svar
#7
Jeg kan anbefale en tur til pandekagehuset, for opladning af batteri. Blink med øjet Det virkede på min Vivacity Grin Griner
Svar
#8
(08-08-2017, 08:39)Teddy Skrev: Jeg kan anbefale en tur til pandekagehuset, for opladning af batteri. Blink med øjet Det virkede på min Vivacity Grin Griner

Jeg tror du kender svaret Blink med øjet.
Svar
#9
(08-08-2017, 07:32)MSJ1982 Skrev: Den sidder oppe foran.

Thumbs Up
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
(08-08-2017, 08:46)Jps Skrev: Jeg tror du kender svaret Blink med øjet.

Fræk
Svar
#11
Har ikke rodet med Kymco'en idag. Jeg var en tur (faktisk 2 ) inde hos den lokale knallertbiks med 2 fælge og 2 dæk. Men måtte som skrevet køre 2 gange, da jeg ikke kunne ha' 2 fælge og 2 dæk på Kymco'en. Så det blev et sæt, af gangen.

Jeg må så vente nogle dage på at hente dem, da der kun var en mekaniker på værkstedet (ferietid). Havde overvejet at få det gjort på et autoværksted, men de har ikke vinkelventiler til knallertfælge. Samlet pris for 2 dækmonteringer plus vinkelventiler bliver 260 kr.

Det er så et sæt vinterdæk der bliver sat på, nemlig Urban Snow i 110-80-14, både for og bag. Dem der sad på, var 100-70-14 og 100-80-14.  Går nok igang med at få malet sidestykkerne, der før var fodhvileholdere Smil.
Svar
#12
Nå fik alligevel malet lidt Smil Jeg havde så ikke noget almindelig grunder, men kun grunder til plastik. Da jeg ikke ved hvordan det ville opfører sig på jern, brugte jeg noget sølvfarve i stedet. Kan godt være nogen synes det var åndsvagt at skære fodhvileholderne over. De koster trods alt 7-800 kr stykket , men har da et brugbart sæt endnu.
Svar


Forum spring: