Søg Garagen Hej Gæst! Register

Kymco'en er blevet 2 år :)
#1
Og den har da siden jeg "maltrakterede" den, da den var helt ny, kørt ok. Smil  Optrækket er dog stadig ikke noget, at råbe hurra for. Har jo skiftet alt i variohuset. Det skete ret hurtigt efter købet. Og den blev jo også malet lidt. Men ellers har den kørt lige siden, næsten uden at slå en forkert skid. Der er stadig kun justeret ventiler een gang på den. Det skete ved ca. 2400 km, hvor de blev justeret fra 0,10 til 0,08. Og nu har den kørt 12.500 km.

Jeg har så aldrig været helt tilfreds med den. Den har en sindsyg hård affjedring efter min mening, og den er skruet sammen på en meget besværlig måde, så man må formode, at der ikke skal pilles ved den, efter den har forladt fabrikken Smil  Og jeg har så også omsider lært, at man ikke skal pille ved noget der kører Blink med øjet.  Men må indrømme, at jeg af og til savner DR. Big Grøn grin . Men 2 taktere kommer der ikke til at stå på matriklen mere. Det er helt sikkert.

Prøvede jo en del 4taktere inden jeg købte Kymco'en. Og den blev købt på det grundlag, at den ikke huggede under kørslen, når den ramte begrænsningen. Det gjorde flere af de andre 4taktere, jeg prøvede. Bl.a. min foretrukne 4takter, Yamaha Neos Ked af det
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Forstår at du savner Bigen. Jeg har selv eid mange forskjellige scootere men aldri en big/T-rex. Jeg har dog prøvekjørt en T-rex en gang og det er en av mine absolutte favoritter på kjørekomfort. Stor og stødig med god plass til benene og føttene. Den kan sammenlignes med en 125cc scooter, som jeg jo også har eid.
Svar
#3
(23-07-2017, 16:59)rune75 Skrev: Forstår at du savner Bigen. Jeg har selv eid mange forskjellige scootere men aldri en big/T-rex. Jeg har dog prøvekjørt en T-rex en gang og det er en av mine absolutte favoritter på kjørekomfort. Stor og stødig med god plass til benene og føttene. Den kan sammenlignes med en 125cc scooter, som jeg jo også har eid.

Thumbs Up
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
#4
Tillykke med den, har du husket at give den kage ? Grin
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#5
Ja tillykke med 8" eren, og godt at den viser gode takter! Den forbliver forhåbentlig pålidelig de næste mange år.

Venligst Erik
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
(23-07-2017, 18:29)DarkSide Skrev:
Tillykke med den, har du husket at give den kage ? Grin

Nej Fræk
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
#7
(23-07-2017, 18:57)Scooterballe Skrev: Ja tillykke med 8" eren, og godt at den viser gode takter! Den forbliver forhåbentlig pålidelig de næste mange år.

Venligst Erik

Det håber jeg på Smil
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar


Forum spring: