Søg Garagen Hej Gæst! Register

Dør dør ikke !
#1
Beskrivelse af hændelsesforløb !
Alt er renset i kaburator filter er renset, ny benzinhane, nye benzinslanger, nyt benzinfilter !
Den starter øjebliklig ved brug af elstart og  kickstarter , ved kørsel på ca.3/4 gas ingen problem , men ved fuld gas (når den er varm) korterer eller længere  tid og derefter stopper eller sætter fart ned pga. kryds eller rundkørsel  og derefter vil give fuld gas vil den kun ½ ( den motor bremser ikke som hvis man tager tænding ) som om den ikke får nok at leve af efter 50 m. ca. Tager den igen fuld gas uden nogen problemer og er heller ikke svær at start hvis jeg stopper den for at kigge hvad der kan være problemet .
Hvad kan der være galt ? For lille benzinfilter eller defekt svømmer eller hvad ?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Startet den med dette helt plutselig, eller efter du skiftet noen dele ?
Svar
#3
(05-06-2017, 23:49)rune75 Skrev: Startet den med dette helt plutselig, eller efter du skiftet noen dele ?

Der er kun skiftet som skrevet slanger,filter og hane den er startet på det pludseligt og stoppede da jeg netop havde skiftet beskrevet dele men i dag efter 8 dage med det nye og efter 15 km. ca. laver den samme nummer men på samme 15 km kun med 3/4 gas hjem igen laver den ingen ballade .
Svar
#4
Om du kjører full gass en stund og så stopper opp og lar motoren gå på tomgang ca 30 sek, vil den da ta full gass igjen ?

Hva slags scooter er det ?
Svar
#5
(06-06-2017, 00:29)rune75 Skrev: Om du kjører full gass en stund og så stopper opp og lar motoren gå på tomgang ca 30 sek, vil den da ta full gass igjen ?

Hva slags scooter er det ?

Ja vil den , det er en vga versus 2 takt .
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Jeg ville på ny sjekke det hull nålen til svømmeren tetter. Altså det hull bensinen kommer inn i forgasseren. Ut med svømmer/nål og sjekke at det hull er så stort som det skal. Jeg har opplevd at det er delvis tett av noe hårdt materiale som må pilles ut.
Svar
#7
(06-06-2017, 10:12)rune75 Skrev: Jeg ville på ny sjekke det hull nålen til svømmeren tetter. Altså det hull bensinen kommer inn i forgasseren. Ut med svømmer/nål og sjekke at det hull er så stort som det skal. Jeg har opplevd at det er delvis tett av noe hårdt materiale som må pilles ut.

Takker prøver jeg  Blink med øjet
Svar


Forum spring: