Søg Garagen Hej Gæst! Register

Ny VGA Explora kører dårligt
#13
Kan symptomerne skyldes for meget olie på scooteren? Jeg har lige tjekket oliepinden, og det ser ud til at der er for meget olie på den.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#14
(26-05-2017, 19:05)Buschauffør Skrev: Kan symptomerne skyldes for meget olie på scooteren? Jeg har lige tjekket oliepinden, og det ser ud til at der er for meget olie på den.

Det tror jeg ikke. Det har jeg prøvet på min PGO og den kørte lige godt om det var med fuld eller halv gas. Jeg opdagede det ved at den havde smidt noget af olien ud af udluftningen til krumtaphuset.

Med venlig hilsen
Bigfoot
Svar
#15
Der din luftfilterboks trekker inn luft sitter det et lokk med 4 hull. Forsøk at kjøre en tur med dette lokk pillet bort.
Svar
#16
(24-05-2017, 17:33)MSJ1982 Skrev: Der sidder en plastic hætte på choker den kan du trække af, så Mærk på toppen om den bliver varm når du starter den op. Hvis ikke dem bliver varm virker den ikke eller ikke er sat ordenlig til.
Dit tændrør er meget sodet, hvilket kunne indikere at den brænder olie, eller simpelthen får for meget benzin.

Jeg har nu tjekket chokeren, og den bliver varm. Gradvist mere og mere.

(26-05-2017, 19:48)rune75 Skrev: Der din luftfilterboks trekker inn luft sitter det et lokk med 4 hull. Forsøk at kjøre en tur med dette lokk pillet bort.


Jeg synes at scooteren kører bedre nu! Problemet er der stadig, men den tager gassen hurtigere og trækker bedre! Hvordan kan det være?
Svar
#17
Det kan virke som at motoren får for meget bensi/for lite luft. Du kan også forsøke med at fjerne hele lokket til luftfilterboksen og kjøre en tur. La filteret være igjen i boksen. Om dette hjelper,  forsøk med at flytte klippset på nålen til det øverste hakk og sett tilbake lokket.

Edit: Prøv dette først !
Det er vel også en gummidims inni røret der du fjernet lokket som kan pilles bort som vil gjøre diameteren på røret større. Fjern den og skru på lokket igjen. Kjør. Denne http://www.billig-scooter.dk/portal/arti...indtag.php
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#18
(27-05-2017, 13:19)rune75 Skrev: Det kan virke som at motoren får for meget bensi/for lite luft. Du kan også forsøke med at fjerne hele lokket til luftfilterboksen og kjøre en tur. La filteret være igjen i boksen. Om dette hjelper,  forsøk med at flytte klippset på nålen til det øverste hakk og sett tilbake lokket.

Edit: Prøv dette først !
Det er vel også en gummidims inni røret der du fjernet lokket som kan pilles bort som vil gjøre diameteren på røret større.  Fjern den og skru på lokket igjen. Kjør.  Denne http://www.billig-scooter.dk/portal/arti...indtag.php

Det giver bare ingen mening hvis jeg skal fjerne begrænsningen i luftfilteret før den kan køre ordenligt. Så problemet må jo være et andet sted.
Svar
#19
(27-05-2017, 13:38)Buschauffør Skrev: Det giver bare ingen mening hvis jeg skal fjerne begrænsningen i luftfilteret før den kan køre ordenligt. Så problemet må jo være et andet sted.

Det er ingen begrænsning, den informasjonen er ikke riktig. . Alternativet er at sette i en mindre dyse. Problemet er kineserne der har lavet din scooter. De er rett likegyldig til om den fungerer som den skal.
Svar
#20
(27-05-2017, 13:42)rune75 Skrev: Det er ingen begrænsning, den informasjonen er ikke riktig. . Alternativet er at sette i en mindre dyse. Problemet er kineserne der har lavet din scooter.  De er rett likegyldig til om den fungerer som den skal.

Okay. Jeg synes scooteren kører godt nu, uden gummirøret på. Men fra det gummirør går der også en mindre slange ud et eller andet sted. Tror det er forbundet med en boks der sidder på udstødningen. Hvad med alt dette?
Svar
#21
Men hvorfor har du fjernet hele røret ? Jeg mente den gummidims inni røret/lokket og det lokket på enden af røret.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#22
(27-05-2017, 13:57)rune75 Skrev: Men hvorfor har du fjernet hele røret ? Jeg mente den gummidims inni røret/lokket og det lokket på enden af røret.

Jeg prøver at gøre som guiden foreskriver imorgen og vender tilbage.
Svar
#23
(27-05-2017, 23:32)Buschauffør Skrev: Jeg prøver at gøre som guiden foreskriver imorgen og vender tilbage.

Der er slet ikke noget gummistykke inde i filteret. Det var helt tomt. 


Jeg lader scooteren ses igennem af thansen nu, og så må de finde fejlen.
Svar
#24
(30-05-2017, 13:07)Buschauffør Skrev: Der er slet ikke noget gummistykke inde i filteret. Det var helt tomt. 


Jeg lader scooteren ses igennem af thansen nu, og så må de finde fejlen.

De Kineserne slutter aldri at overraske mig.
Svar


Forum spring: