Søg Garagen Hej Gæst! Register

Min Hot kører pludselig underligt?
#1
Hej.
Jeg har en PGO hot 50 fra 2006. Mit problem er at, når den når de cirka 30 km/t begynder, den at skratte lidt i moteren og den begynder at kører med fulde omdrejninger (den kørte med fulde omdrejninger ved 40 før) 
Jeg kan mærke at den gerne vil kører hurtigere, men det kan den ikke rigtigt. Hvis jeg tager gassen helt i bund hele tiden kører den cirka 35. Og det lyder ligesom når man giver fuld gas og kører ned ad bakke.  Jeg tog den hen til en forhandler og han sagde at det var min katalysator der var gået i stykker, og jeg skulle have nyt udstødning på. Så i købte jeg et nyt udstødning og monterede det. Men den gør det stadigvæk! Jeg tænker at det måske er chokeren der er gået i stykker, eller noget i variatoren der ikke sidder som det skal?

 Hilsen Jonas
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Du skriver sådan set svaret selv. Jeg ville også kigge på variator.
Baotian BT49QT-9 - SuperMoto - 72 ccm
 - 32000 km (solgt)
(Cykel :)
Svar
#3
Og hvad er det for en forhandler der bare siger sådan. Det ville jeg da brokke mig over, du har brugt penge på en ny udstødning  Målløs
Baotian BT49QT-9 - SuperMoto - 72 ccm
 - 32000 km (solgt)
(Cykel :)
Svar
#4
Det lyder som om dine ruller er slidt godt ned, sådan opførte en af mine scootere sig også da jeg kom til at sætte for lette ruller i.
Hvis det er længe siden eller mange km siden at scooteren blev serviceret, så skift ruller og rem.


Personligt ville jeg kræve penge og udstødning / kat tilbage, mekanikeren burde selv have tjekket og opdaget at hans forslag ikke hjalp.
Svar


Forum spring: