Søg Garagen Hej Gæst! Register

VGA Versus 4T LC
#1
Hej alle

Jeg har været væk noget tid af forskellige årsager (bl.a. stjålet ged og to rollinger), men nu er jeg her sørme igen. Det er jeg fordi jeg har ovennævnte scooter, og jeg synes egentlig, den er ganske udmærket til prisen (gav 8.000 for den). Der er selvfølgelig det lille men, at jeg ikke rigtig kan finde nye dele til den, andet end hos Thansen. Er der nogle af jer, der ved om den passer dele med andre kinesere? Er nemlig ikke helt sikker på, at det bare er noget gængs GY6-motor på den.

Synes dog at have luret, at den passer klodser og bremsebakker med VGA Grido (varenumrene er de samme til begge modeller hos Thansen) og her kan jeg få nogle bedre hos Speedline (originale er håbløse i fugtigt vejr). Men Grido er en totakter, så jeg kan jo ikke så godt købe f.eks. motordele til den model og sætte på min.

Jeg har kigget lidt på scootergrisen, og her får jeg et typenummer, LJ50QT-2F. Dette kan jeg dog ikke rigtig komme videre med på google. 

Er der nogle herinde, der kan være behjælpelige?
VGA Versus 4T LC kørt 4500 km.


Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Motoren hedder LJ1P38MB. Du kan få motordele bla. her :http://www.racing-planet.co.uk/index.php...&level2=25
Svar
#3
(18-02-2017, 14:44)Energy Skrev: Motoren hedder LJ1P38MB. Du kan få motordele bla. her :http://www.racing-planet.co.uk/index.php...&level2=25

Fedt, Energy. Tak! Ved du tilfældigvis, hvad der gør forskellen i "-E" og "-2F"-navnene? For det er her, jeg er blevet usikker, når jeg har surfet rundt. 

Og en anden ting: jeg synes ikke umiddelbart at jeg kan finde den pågældende motor nævnt direkte på Racing Planets side? Kan du måske forklare lidt nærmere?
VGA Versus 4T LC kørt 4500 km.


Svar
#4
Det er Longjia, der laver motoren, derfor de betegnelser -andet ved jeg ikke lige. Men motoren sidder også på VGA Mover.
Svar


Forum spring: