Søg Garagen Hej Gæst! Register

Rulletobak og papir
#13
Nu vi er gået en smule OT:Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#14
(20-02-2017, 23:47)Johannes Johansen Skrev: Tog? er man faldet af på den Grin er det ikke bare påklædningen der ikke er den rigtige Blink med øjet ,jeg kører året rundt i regn blæst sne osv godt nok også kun det mest nødvendige lige nu det er så også for at spare lidt på de kørte km da jeg snart nærmer mig næste service som jeg selv laver.
Jeg ville enlig have fundet det klip fra Olsen Banden hvor at Egon Olsen må tage Stoget sammen med Dynamit Harry da Keld og Benny ikke kom og hentede Egon ved fængslet da han kom ud men det lå ikke på Youtube, men hans kommentar var Stoget bha eller noget i den retning og han heller ville vente på de andre som der ikke kommer da i har fået arbejde hos en Købmand og Benny er blevet forlovet med Ragna hæhæ som der ikke lige frem var en skønhed Blink med øjet .
Men fandt så noget andet Fræk .Hej køre nu stort set hver dag, meen som vejret er pt. så skal vi ikke køre fra Næstved til Rødby  Blink med øjet
Kymco Super 8 2014. (29.000 km.)
VGA Mover 2016 (1.100 km)
Svar
#15
Det ville jeg nok heller ikke køre til Rødby det er nok heller ikke sjovt at køre over Storstrøms broen med den blæst der er i dag Smil .
Der er ingen lyd på den Video Teddy har du optaget den med mobil telefon ?.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
#16
(22-02-2017, 09:02)Johannes Johansen Skrev: Det ville jeg nok heller ikke køre til Rødby det er nok heller ikke sjovt at køre over Storstrøms broen med den blæst der er i dag Smil .
Der er ingen lyd på den Video Teddy har du optaget den med mobil telefon ?.

Det er ikke min video, og jeg havde lyd på. Men ellers er den jo tekstet. Smil
Svar


Forum spring: