Søg Garagen Hej Gæst! Register

Kymco Vitality går ud
#49
(14-03-2017, 17:58)Energy Skrev: På Giantco'en lå filteret også ca. vandret - dog en smule opad mod karb. Jeg stipsede det fast til stelrøret i højre side, så det vender nedad mod karb.

Tak for tippet. Det prøver jeg lige i den kommende weekend  Blink med øjet

/Jonas
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#50
(15-03-2017, 13:05)pogj Skrev: Tak for tippet. Det prøver jeg lige i den kommende weekend  Blink med øjet

/Jonas

Nu fik jeg tid til at rode lidt med den igen. For at prøve om det kunne have noget med placeringen af benzinfilteret, så prøvede jeg at fjerne det helt og køre lidt igen. Det var desværre med samme resultat, den døde efter et par minutter, hvor den kun kunne køre i tomgang. Efter den havde gjort det et minuts tid kunne den køre et par minutter igen...

Nogen der vil købe en billig Kymco?

/Jonas
Svar
#51
Så er vi nok ved det punkt, at der måske skal prøves en anden karburator. Har du tjekket svømmerhøjden egentlig - kan være at svømmerophænget er blevet bøjet ?
Svar
#52
(25-03-2017, 16:20)Energy Skrev: Så er vi nok ved det punkt, at der måske skal prøves en anden karburator. Har du tjekket svømmerhøjden egentlig - kan være at svømmerophænget er blevet bøjet ?

Jeg kan ikke se noget der ligner det er bøjet (men hvordan skulle det også næsten kunne ske). Med hensyn til måling af svømmerniveau, så synes jeg ikke det er ret nemt, men måske forstår jeg heller ikke vejledningen helt.

Manualen siger:

"FLOAT LEVEL INSPECTION Slightly tilt the carburetor and measure the float level with the float valve just connecting the float arm. Float Level: 8.6mm Replace the float if the level is out of the specified level range. Install the O-ring. Check the operation of the float and install the float chamber. Tighten the screws."

Hvordan gør man det i praksis? 

Jeg har checket at den åbner nåleventilen når flyderen går ned, men om det lige er det rigtige sted den gør det kan jeg da godt være i tvivl om.

/Jonas
Svar
#53


Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: