Søg Garagen Hej Gæst! Register

Pgo new ligero?
#1
Hej BS.
Jeg har lige købt sådan en pgo new ligero og tænke på hvor sidder der begrænsninger i den. Er der nogen som der ved om Hot 50 fælge passer på . Da jeg synes de 10" med de tynde dæk er noget spænde i det her vejr ?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg er ikke sikker på om du kan klemme en 12" fælg på, mener simpelthen blokken er for kort.
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#3
(09-01-2017, 18:03)DarkSide Skrev: Jeg er ikke sikker på om du kan klemme en 12" fælg på, mener simpelthen blokken er for kort.

synes nu den ligger maget en hot blok men det er måske bare mig der er galt på den
Svar
#4
Få fast i et par Schwalbe vinterdæk, så står den godt fast. Jeg har kørt Zip gennem flere vintre med de dæk, og selv om det er 10" så tager den rigtig godt fat i sneen. Jeg havde det dog bare på baghjulet fordi de grove knopper giver lidt styre træghed, men det kan dog godt gå.
Svar
#5
(09-01-2017, 21:55)Energy Skrev: Få fast i et par Schwalbe vinterdæk, så står den godt fast. Jeg har kørt Zip gennem flere vintre med de dæk, og selv om det er 10" så tager den rigtig godt fat i sneen. Jeg havde det dog bare på baghjulet fordi de grove knopper giver lidt styre træghed, men det kan dog godt gå.

Jeg vil godt have helårsdæk Bridgestone ML50 igen men ved bare ikke om det er hvordan de er på 110/80/10 det er lang tid siden jeg har køre med så små dæk 
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
(09-01-2017, 22:02)Brochen Skrev: Jeg vil godt have helårsdæk Bridgestone ML50 igen men ved bare ikke om det er hvordan de er på 110/80/10 det er lang tid siden jeg har køre med så små dæk 

Det er også gode allround dæk, men de pakker bare sneen fast i mønstret fordi de ikke har lameller som et rigtigt vinterdæk, og dermed skrider de let ud når der ligger sne, fordi de så ikke er bedre end et blødt sommerdæk.
Svar
#7
http://www.scooter-center.com/medias/sys...545(1).jpg
Svar


Forum spring: