Søg Garagen Hej Gæst! Register

New zip 4t motor problemer
#1
Hej alle sammen, er helt ny her inde og har problemer med min 4-hakker. Jeg har flere gange indenfor de sidste par år fået stillet ventilerne, mange flere end hvad jeg læser om folk her inde får gjort. Nå til sagen;

Jeg fik fornyligt stillet ventiler og nyt tændrør, den starter fint men den skal "holdes i gang" (vride gashåndtaget konstant) - når den så endelig trækker i gang og får lidt gas (indenfor 5 meter fra hvor jeg startede) så mister den fuldstændig omdrejninger, men hvis jeg vrider gashåndtaget konstant kan jeg så få den op i fart, ikke topfart men så jeg da flytter mig. Når jeg så har kørt 3-4 km begynder den at gå mere normalt, ved hæfter lige et billede af hver side af tændrøret, hvis det hjælper.

Nogle forslag ?
På forhånd tak for gode forslag Grin

Mvh Lasse


Vedhæftede filer Billed(er)
       
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Er den helt lik hvis du starter den når motoren er varm, eller kjører den ok da ? Jeg mistenker at din autochoker er defekt. Evt en rens av karburatoren til at begynne med.
Svar
#3
Når den så er kørt varm har jeg ikke nogle problemer med den, men siden dette problem opstod har den ikke haft samme topfart og svinger meget efter vejret.

Dog prøvede jeg før at pille luftfilter slangen af karburatoren og så med hånden, mens jeg kørte holde fingeren over det hul hvor overskydende benzin løber med ned til luftfilteret og da jeg holdte for det, kørte den meget bedre ?? Forstår det ikke helt.
Svar
#4
Jeg forstår ikke hvilket hul du mener. https://www.google.no/search?q=carbureto...60&bih=490
Svar
#5
Undskyld dårlige tegne evner med mus, men dette hul, hvor det virker til at der kommer overskydende benzin ud af, hvis det lukkes med fingeren trækker den super fint.


Vedhæftede filer Billed(er)
   
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Er jeg blind ? Hvor har du tegnet ? Mener du det store hul der går gjennom karburatoren ?
Svar
#7
Ved ikke hvad der gik galt. Under det store hul er der to små, det til højre.
Svar
#8
Det er hvor den trekker luft inn til lufte/blande skruen. Står lufteskruen fortsatt i karburatoren ? Skru den helt inn og deretter 2.5 omdreininger ut.

Rettelse: Det hull er antagelig hvor den trekker luft inn til tomgangsdysen (pilot jet), det hull til venstre er nok inntakshull til lufteskrue systemet. Jeg vil gjette på at det muligens er et problem i forbindelse med tomgangsdysen. Kanskje den har falt ut og ned i bundkarret.
Svar
#9
Har du funnet ud av noget ? Kan være til hjelp for andre med liknende problem i fremtiden.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
(15-11-2016, 16:29)rune75 Skrev: Har du funnet ud av noget ? Kan være til hjelp for andre med liknende problem i fremtiden.

Jeg har ikke haft tid, men tænker at det må være en fejl med flyderen i karburatoren måske ? Siden den spytter benzin ud i luftfilteret, som et tegn på at der er lukket et sted i karburatoren.  Fortvivlet
Svar


Forum spring: