Søg Garagen Hej Gæst! Register

Ny måde at stoppe trafikanter på
#1
Nyt våben mod biler og andre køretøjer.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Stakkels dem med pacemaker. Målløs
2001-2004: Suzuki Kantana AY50.
2015- : Honda NSC Vision 50.
Svar
#3
(11-08-2016, 22:34)1234 Skrev: Stakkels dem med pacemaker. Målløs

Og alle de andre, uskyldige, motoriserede køretøjer og mobil-snakkende folk osv. osv.
Svar
#4
Jamen hvad med den bil der køre ved siden af eller foran, måske en modkørende der kommer lige når de affyre deres fine nye legetøj.
Stopper de også, så vi får en god omgang harmonika sammenstød.

Puch Maxi 2. 30 km/t. Årgang 1984. (solgt)
Giantco G-Buddy. 30 km/t. Årgang 2011.
Svar
#5
(12-08-2016, 11:08)Quiks Skrev: Jamen hvad med den bil der køre ved siden af eller foran, måske en modkørende der kommer lige når de affyre deres fine nye legetøj.
Stopper de også, så vi får en god omgang harmonika sammenstød.

På et tidspunkt havde de i USA forsøg med noget tilsvarende. Der anvendte de en lille fjernstyret robotbil, der kørte ud fra politibilen, og ind under bilen foran, hvor den affyrede EMP pulsen. Den blev altså affyret lige under bilen.

Det vil være nemmere, og mere sikkert, hvis EU definerede en standard for en metode, så moderne elektronik skulle kunne stoppes ved hjælp af radiobølger. Det vil muliggøre, at det enkelte stykke elektronik vil kunne angribes mere direkte, f.eks. biler. Man kunne gøre det til at lovkrav, at sådan elektronik skal indsættes i alt udstyr, hvor det kan være fornuftigt, at politiet kan stoppe eller ødelægge det. For bilejerne, vil det måske også være ekstra sikkerhed mod tyveri, da tyvene sikkert foretrækker en bil uden denne sikkerhed, som de ved politiet ikke kan stoppe. Elektronik som politiet ikke har interesse i at stoppe, behøver naturligvis ikke at være underlagt standarden. Men den vil kunne kræves i såvel biler, som motorcykler, lastbiler, og andre køretøjer, og anden elektronik - og måske også i pacemakere finansieret af samfundet til kriminelle.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
(13-08-2016, 03:26)Super 8 Skrev: På et tidspunkt havde de i USA forsøg med noget tilsvarende. Der anvendte de en lille fjernstyret robotbil, der kørte ud fra politibilen, og ind under bilen foran, hvor den affyrede EMP pulsen. Den blev altså affyret lige under bilen.

{...}

Ja det var en god film, med Bruce Willis, Sjakalen.

Svar


Forum spring: