Søg Garagen Hej Gæst! Register

En miniferietur til fastlandet ;)
#1
Her er en lille beretning fra en  "kør selv miniferietur", til Jylland. Min far, bror, svigerinde og jeg selv, var på en lille tur til Ebeltoft (fra Mandag til Onsdag), fordi min far ville se Fregatten Jylland og gensé gamle Søværnssteder. Han var i Søværnet i 46 år (han gik på pension i 86). Sidst han var i området var i 60'erne. Men som forventet efter så mange år, er alt jo væk. Men fregatten kom vi så ikke ind og se, da billetten var lidt dyr (omkring 160 kr pr. person). Jeg fik dog taget et par billeder udefra.

Efter at ha' kigget lidt på området, så kørte vi en tur til en lille flække der hed Dråby, hvor der havde ligget noget Søværnshalløj Smil. Efter den tur kørte vi helt ud på "næsen", til et sted der hedder Ø'er og kiggede lidt der. Så tog vi en lille pause med lidt mad og drikke og så gik turen til Mols Bjerge. Der fjollede vi så rundt i nogle timer Smil

Efter Mols bjerge kørte vi til Grenå og vadede rundt der, i 2-3 timer Smil  Dag 1 gik med turen derop (294 km hernede fra Ø'en). Vi tog Tårs-Spodsbjerg og turen tog ca 4 timer, til Ebeltoft. Det kunne sikkert gøres hurtigere, men vi skulle jo ikke ankomme på et bestemt tidspunkt. Dag 2, gik så med den ovennævnte køretur. Dag 3 skulle vi så hjem, og på hjemturen kørte vi så til AArhus for at besøge den gamle by. Her var billetprisen også lidt pebret, nemlig 135 kr pr. person, men vi fik da 3 timer, til at gå i byen Smil. Og så var det ellers hjemad. Jeg var hjemme ved 19 tiden, køresyg og godt træt i kroppen.

Jeg gik i seng kl 21:30 og sov i 10 timer Grin.

Lidt billeder af ruten:
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Købte mig en fin ny Vespa, nu jeg var ovre i det jyske Smil.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar


Forum spring: