Søg Garagen Hej Gæst! Register

Vil ikke stå i tomgang, uanset hvordan tomgangsskruen er indstillet
#1
Hej allesammen.

Jeg håber at der er en ekspert herinde som kan hjælpe mig med mit problem. Jeg har en scooter der bare ikke vil stå i tomgang, selvom tomgangsskruen er skruet helt ind. Når den går ud i tomgang, kan den kun starte hvis jeg blokere for indsugningen med en finger. Jeg mistænkte at det var falsk luft, men tændrøret er fint cocio brunt.

Den kører og trækker rigtig godt, så længe jeg giver gas, når jeg slipper gassen, mens den kører, går den ud, ligesom hvis man drejer nøglen, og kommer først i live hvis jeg drejer gas håndtaget, nogen gange sprutter den når jeg gør det. Derudover har jeg oplevet en enkelt gang, jeg var på vej på arbejde, den gik ud i 2-3 sek, derefter spruttede den og kørte videre igen. Jeg havde overhovedet ikke rykket gas håndtaget da det skete.

Jeg ved ikke om det har kan give en idé til hvad problemet er, men på et tidspunkt var der nogle ledninger fra statoren, som havde rørt udstødning, hvilket gjorde at det gummi der var udenom var smeltet, og det fik ledningerne til at kortslutte, Jeg opdagede det efter lang tid, hvor den havde problemer med alt lys og gnist. Og den gik altid ud hvis den kom over 25 km/t.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Der vil nok være mere respons på dit indlæg, hvis du skriver hvilket mærke og model, din scooter er Grin
Svar


Forum spring: