Søg Garagen Hej Gæst! Register

Nogen der har erfaringer med den her?
#1
http://shop.hptrading.dk/product.asp?product=50&sub=4

Min mek har netop fået en sending hjem af netop denne scooter og kan sælge en 30er (der kører 50 uden at være pillet ved, har prøvet den) til 7090 med den grimme gule nummerplade på:-P

De ting han fortæller mig (han er en nær ven af familien så jeg stoler på ham) er at motoren kommer fra japan men resten af delene kommer fra polen. den virker meget stabil og den jeg prøvede havde fået nye ruller og kørte fint med et rimeligt optræk.

Men er der nogen der kender den så vil jeg gerne have en melding.

Jeg køber nok den i stedet for den pgo jeg snakkede om hvis det er da min mek giver 2 års garenti (som ahn skal) og samtidig giver gratis eftersyn til mig
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
reddie Skrev:http://shop.hptrading.dk/product.asp?product=50&sub=4

Jeg synes det ligner utrolig meget en Giantco Sprint

http://www.thansen.dk/product.asp?c=9272...2076550530
(Prøv at trykke på Zoom ved T.Hansen og på billedet fra hptrading)

.. særligt på "udluftningen" foran og hullerne ved fodviler for passager, støttebenet og kickstarter. Chassiet ser ud til at være det samme - hvilket motoren jo ikke behøver at være (men det ville nu være underligt hvis chassiet blev brugt til forskellige motoren.

Giantco'en er jo også i forskellige navne på markedet.

Men det ligner utroligt meget - undtagen på farver/stafferinger.


Er jeg ene om at tro det er den samme som Giantco/Listo/Baotian etc.... ??

(Selv tilbehør med fjernbetjening tyder på samme maskine)
/Botnakken
Svar
#3
Botnak Skrev:Er jeg ene om at tro det er den samme som Giantco/Listo/Baotian etc. ??

(Selv tilbehør med fjernbetjening tyder på samme maskine)


Nej. Smil
Listo'en er blevet kopieret 8-10 gange efterhånden, så det er kun kosmetiske ting der gør forskellen på de modeller du nævner.
Svar
#4
Oki men er listoen ikke lavet i kína. denne her er ikke Chinamade. på motoren står der s** endda made in Japan og resten er fra polen...(skulle det være)

Nå men for 7090 på gaden kan det vel ikke være så skidt...også med en mek man har tillid til som gerne piller de ting ma beder ham om. (vi blev enige om ikke at tage plumben endnu men han ville lide udvidde hullet et par milimeter eller 3 så den kom op og køre 60 på klokken.

Jeg troede jeg skulle have en piaggio zip eller en pgo, men nu bliver det den her...så må vi se om den kan klare det ellers kan man vel sælge den igen. og så få sig zippen
Svar
#5
reddie Skrev:...der kører 50 uden at være pillet ved, har prøvet den) til 7090 med den grimme gule nummerplade på:-P
...jeg køber nok den i stedet for den pgo jeg snakkede om hvis det er da min mek giver 2 års garenti (som ahn skal) og samtidig giver gratis eftersyn til mig
En typegodkendt lille knallert kører ikke reelle 50 km/t, uden at der pillet ved den; måske på "klokken", men det vil i realiteten sige noget med en 35-40 stykker i virkeligheden :wink:

Hvis din forhandler vil give dig 2 års garanti, så skal du være kvik, og få ordene "2 års garanti" skrevet på købskontrakten. Forhandleren skal nemlig ikke give 2 års garanti, men derimod 2 års reklamationsret - og det er noget ganske andet :P
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Færdselsstyrelsen har en godkendelse til HP på en YiYing Sampra, udstedt 1. marts i år. Det kunne være den?

Giantco hedder vist HongYi i hjemlandet.

Hvis det er Sampra, så er der tale om en 25'er på 10" hjul.

At besøge http://www.yiying.com hjælper ikke meget, med mindre man er god til kinesisk Ked af det
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
#7
YiYing er vist nok Baotian modellen, tror jeg.

Min lokale mekaniker har også YiYing'en stående, og dem får han fra Chr. Reinhardt, PGO importøren. siger han, som en klon af Baotian.

Nu kender ikke så meget til dem, men YiYing har 10" hjul og ligner alle de andre kinesere på en prik.

Jeg har endnu ikke set en kina-scooter, som er anderledes end de andre - udover en Retro model som jeg af og til ser.

Personligt er jeg ikke meget for kineser knallerter. Og jeg tror ikke ret mange af dem kører om 5 år. - i forhold til PGO / Yams / Suzi'er, som nemt kan køre i 10 år eller mere.

Min FZ'er er fra 1995, og er stadigt på sin første cylinder og anden udstødning. Ifølge ham jeg købte den af (pensionist), er der kun skiftet bremsebakker een gang i dens levetid, for små 5 år siden.

Rexman
Svar
#8
Jeg ved kun hvad ham her siger. da jeg prøvede den kørte den 50 på klokken dvs. 40 ca. men han ville nok tage plumpen for mig hvis det var og så ville den køre speedometeret ud. (er testet) men så spurgte jeg ham om der ikke var så mange andre ting der skulle laves ved den (omdyses, etc.) men det sagde han at der ikke skulle hvis det er noget lort må jeg bare lle.

Ved det sgu ikke rigtig men nu prøver jeg i hvert tilfælde så må vi se hvad der sker.

7k kan jeg nok lige overleve at skulle give og så må jeg bare sælge hvis den ikke lever op til mine krav.
Svar
#9
Rexman Skrev:YiYing er vist nok Baotian modellen, tror jeg.
Hvis det er en YiYing Motorstar, kan den ses og fås for 6.500,- svenske her:
http://www.importhallen.com/product_info...ucts_id=54
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
reddie Skrev:jeg ved kun hvad ham her siger.....

Hmmm ... jeg ville nok stille ham et spørgsmål om den polak der har samlet den skulle være matros eller lastbil chauffør, ligesom om den japanske motor skulle komme af at skibet har sejlet forbi Japan, eller om det bare er en enkelt del af motoren.

Der er i hvertfald noget der får mine alarmklokker til at ringe - for det med polakkerne og udseendet af den stemmer ikke særlig godt sammen.

Jeg synes du måske skulle læse lidt en gang til på de tilbage meldinger du har fået, for der er normalt ikke meget forskel på "kineserne":

walker1 Skrev:Færdselsstyrelsen har en godkendelse til HP på en YiYing Sampra, udstedt 1. marts i år. Det kunne være den?


Personligt synes jeg ikke din familie bekendte lyder særlig troværdig - og splid mellem venner nær eller i familien giver kun problemer internt i familien - så mit råd er du skal tænke dig godt om, og sikre dig der ikke er nogen misforståelser.

Men det fremgår sikkert af typegodkendelsen og papkassen, hvorfra i verden den stammer.

Jeg kunne næsten blive fristet til at kigge forbi i Langå, og se om den ikke er magen til min Giantco - der er ikke mange Km fra hvor jeg bor (8900).

PS: I øvrigt kører jeg selv på en Giantco Sprint, og er fuldt tilfreds hvis den kan holde 5 år - hellere få stjålet en scooter til 7K end en til 12-15K.
/Botnakken
Svar
#11
Motoren er fra japan..har lige set den. der står i hvert tilfælde made in japan på den :-P

Men skidt nu også med det. 7000 er det ikke ok når nu jeg også får 2 års garenti (ikke ved selvforskyldt skade) men ellers. har jeg på papir :-P jeg skal bare overholde eftersyn.

Kan ikke finde listo , eller lignende billigere når man også skal lægge levering til.

Kan den køre 2 år har jeg alligevel ikke tabt på den da den går ind og erstatter mit tog forbrug. dvs at hvis jeg kan få 2 k for den om 2 år går det lige op og så har jeg den også i fritiden...så skulle jeg gerne have mckort til den tid :-P ..har ikke lige råd nu da der også er erhvervet en ny auto
Svar
#12
oki nu har jeg fundet ud af det :-P
den japanske motor at meget lig den kinesiske på listoen (læs 99.9 ens) så det er en listo/giantco/....kopi. dog er det rigtig at netop delene til denne model bliver lavet i pålen og samlet 80%. så samler de resten i randers og bliver sendt til min mek. så nu er det opklaret.

hvilke ruller skal jeg få sat i til sådan en fætter (kan det ikke passe det er 8 g der sidder i?
kan jeg få pillet begrænsningen med det samme uden det går ud over scooteren?


og til sidst er hjælmene hos Thansen af ok kvalitet for jeg synes ikke at jeg vil ud og investere vildt.
Svar


Forum spring: