Søg Garagen Hej Gæst! Register

Næsten (røvet?) knallert
#1
Ja, efter lidt mere end en uge som ejer af en Regal Raptor 50cc er jeg næsten blevet offer for væbnet røveri.

Det hele startede med at mig og min kammerat skulle ud og nyde det gode vejr. Vi havde derfor besluttet os for at køre en tur til Vallensbæk Strand. Turen forløber planmæssigt og uden de mindste problemer, lige indtil vi når parkeringspladsen. Ved en lille sidevej, 2-300 m fra parkeringspladsen, kommer 4 "skrællede" knallerter med 5 indvandrere på ud, og de kører så op på siden af mig og min kammerat. De stiller os div. spørgsmål om hvor hurtigt de kan køre og, i mit tilfælde, hvor mange gear jeg har etc. Vi svarer selvfølgelig på spørgsmålene, og regner med det var det.

Desværre har en af dem fået et særligt godt øje til min Regal, så da jeg slukker motoren og skal til at stige af, forlanger han en prøvetur. Jeg siger selvfølgelig nej, da den er helt ny og ikke engang mine venner har fået lov. Han insisterer, og da jeg fortsat nægter at stige af og lade ham prøve, går han hen og henter en skruetrækker fra sin hjelmboks, som han så truer mig med. På det tidspunkt vælger jeg så at gøre som han siger (skal ikke risikere liv og lemmer pga. en knallert), men inden da når jeg at slå benzintilførsel fra, samt sætte chokeren helt op. Hvis han nu skulle beslutte sig for ikke at komme tilbage igen, så kan han ihverfald ikke køre særlig langt før den går ud. Han finder tændingen, sætter nøglen i, og efter at have prøvet sig frem finder han første gear og kører så sin vej med resten af gruppen.

Det skal lige siges at alt det her foregår for øjnene af en masse mennesker, der selvfølgelig vælger at lade som ingenting.

Lige da de er kørt ringer jeg så selv 112 og efter at have ventet et stykke tid kommer jeg igennem. Jeg forklarer hvad der er sket samt hvor jeg er, og fyren konkluderer så, til min store overraskelse at "du skal da have fat i politiet". Jeg bliver så stillet videre, og efter at have fortalt episoden igen, får jeg at vide at jeg skal melde det nede på politistationen!

Forestil jer hvor frustrerende det er når man stadig kan se dem køre, og ved knallerten med garanti vil stoppe et par hundrede meter længere fremme! De kunne sagtens have sendt en politibil afsted.

Nå. Jeg vender mig så om og ser, heldigt nok, at flokken er på vej tilbage. Nu lægger jeg så på, af frygt for hvad de kan finde på hvis de tror jeg har anmeldt dem. Fyren afleverer min knallert med ordene "Se, jeg skulle bare prøve" og "det er ikke værd at dø for en knallert" o.O?

Rystet slukker jeg motoren mens jeg ser dem køre hen mod min ven, der holder et stykke væk. Helt umotiveret bliver han slået en gang på hovedet inden de kører væk igen.

Vi er nu begge meget rystede, og vi sætter os et stykke væk og får styr på nerverne inden vi kører hjem igen.

Knallerten har, tilsyneladende, ikke lidt nogen overlast, men for f***** hvor er det irriterende de bare sådan uden videre kan slippe afsted med det!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det er fandme ikke en rar oplevelse! Det har jeg dog selv prøvet (bor i århus) hvor der er mange af de der typer. Mig og min ven var på en stille og rolig aften tur også kommer der en knallert kørene med to på den. De køre op siden af mig og siger jeg skal stoppe, jeg signalere at jeg ikke vil. Så bliver de gale og så tilsidst opgiver jeg at køre væk fra en top-tunet knallert. Så da alle holder stille signalere jeg til min ven som er helt i shock, og ryster helt at vi skal sætte af. Jeg tænder min scooter på første hug og det gør min ven også, også drøner vi af sted. De to idioter har derimod kæmpe problemer med at få den startet med kickstarteren. Og begynder så at råbe efter os, men de havde ingen chance at køre efter os. Det er fandme træls at man ikke kan køre sig en tur uden der kommer nogle idioter og vil nakke/prøve ens knallert selv om bliver ved med at sige nej.


Kristian
Svar
#3
Kan slet ikke forstå hvad der sker oppe i hovedet på dem.

Man føler sig virkeligt magtesløs når man står i sådan en situation. Man kan ikke engang sætte sig til modværge når de er i sådan et overtal. Det er også svært at stoppe det, for de finder jo ud af at de bare kan slippe afsted med det. Selv hvis jeg anmeldte det ville det ikke hjælpe. Det eneste jeg kan huske var at de var indvandrere, kørte på knallert og så at den ene hed Muhammed! Ikke ligefrem noget politiet kan gå efter.
Svar
#4
Det var mig der var med derude, og en ting jeg ikke forstår er at, folk der bar' går forbi, intet siger eller gør ? ? ? De ser en, der står og med skruetrækker og siger ting som "Stå af, eller jeg smadrer dig!", det er måske meget normalt ? Her i DK tænker folk åbenbart kun på sig selv Fortvivlet
Svar
#5
Pede Skrev:Det var mig der var med derude, og en ting jeg ikke forstår er at, folk der bar' går forbi, intet siger eller gør ? ? ? De ser en, der står og med skruetrækker og siger ting som "Stå af, eller jeg smadrer dig!", det er måske meget normalt ? Her i DK tænker folk åbenbart kun på sig selv Fortvivlet


De tør ikke, de er jo en flok

Hvorfor smed i ikke nøglen væk, i har vel en ekstra eller?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Har også været ude for at jeg måtte køre ind i en lille indvandrer så jeg ku' stikke af. Politiet hjælper ikke en skid alligevel, så det meningsløst at ringe til dem i sådanne situation.
Men vi skal også passe på at vi ikke generalisere at det er KUN indvandere, for det meste er det dem, men heller ikke altid.


EDIT: ja gu er man bange og kan ikke lige altid tænke klart Grin
Svar
#7
mongo Skrev:Hvorfor smed i ikke nøglen væk, i har vel en ekstra eller?


Ja, det var også det vi sad og snakkede om bagefter, for hvis vi kunne jo sagtens ha' smidt den ud i vandet.... også kunne de ikke køre væk på den...
Svar
#8
Pede Skrev:Det var mig der var med derude, og en ting jeg ikke forstår er at, folk der bar' går forbi, intet siger eller gør ? ? ? De ser en, der står og med skruetrækker og siger ting som "Stå af, eller jeg smadrer dig!", det er måske meget normalt ? Her i DK tænker folk åbenbart kun på sig selv Fortvivlet

Alle er bange, og hytter sit eget skin for enhver pris. Mega træls efter min mening.

Jeg kører altid ud med den holdning, jammen det kan da godt være de prøver at stjæle min scooter, men så tager jeg også bare de 16 år for hvad der kommer til at ske efterfølgende. Eller forsøger i det mindste at tage en af dem med i graven. Jeg ved ikke om det lyser ud af mig (jeg er da godt nok skaldet og vejer 90+), men jeg har aldrig haft problemer. Jeg ved godt det er nemt at sige når man ikke har børn, et liv og den slags.

Og igen hvad sker der for dem der ser det og ikke gør noget? Det er jo derfor indvandrerne ikke har respekt for noget som helst, hvis nogen havde set det i deres eget land, var de blevet pryglet med en kæmpe stok!
Svar
#9
Uhyggelig oplevelse, må jeg sige. Men godt de ikke stak a' med knallerten. Det er nemlig temmelig tit, det sker herhjemme. Husk at indkode politiets nummer på mobilen, i tilfælde af det skulle ske igen. Og det med at folk ikke reagere, er også meget normalt i dagens Danmark, desværre.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Pede Skrev:Ja, det var også det vi sad og snakkede om bagefter, for hvis vi kunne jo sagtens ha' smidt den ud i vandet.... også kunne de ikke køre væk på den...


Ja det er nemt at være bagklog, så havde de vel sikkert bare ødelagt den istedetfor.
Man burde have en skjult dødemandsknap på scooteren Smil
Svar
#11
Jps Skrev:Uhyggelig oplevelse, må jeg sige. Men godt de ikke stak a' med knallerten. Det er nemlig temmelig tit, det sker herhjemme. Husk at indkode politiets nummer på mobilen, i tilfælde af det skulle ske igen. Og det med at folk ikke reagere, er også meget normalt i dagens Danmark, desværre.


Det er nok fordi man ved det er med livet som indsats idag, pga den grove vold
Svar
#12
mongo Skrev:Ja det er nemt at være bagklog, så havde de vel sikkert bare ødelagt den istedetfor.
Man burde have en skjult dødemandsknap på scooteren Smil

Nej man burde have en håndgranat med snor, så man kunne trække splitten når de kørte
Svar


Forum spring: