Søg Garagen Hej Gæst! Register

Ny styrthjelm indkøbt
#1
Jeg har købt en ny Caberg Sintesi hjelm i str L 59-60 cm sølv grå samme farve som min gamle Caberg Rhyno som også er str L 59-60 cm.
Den nye kostede 1495.- kr og blev sendt med Gls til en pakke shop uden ekstra betaling fragten var med i prisen Smil så er meget tilfreds med købet.
http://www.motohaus.dk/product/caberg-si...soelv-824/
Der kan også efter monteres Caberg just speek bluetooth head set i hjelmen men har ikke lige planer om at købe det lige nu men det skulle vist ligge omkring 500 kr men er ikke helt sikker syntes bare at have set en pris et sted.
Den nye hjelm sidder godt stramt også lidt for stramt ved ørene så den trykkede alt for meget på mine brille stænger ved ørene så jeg måtte fjerne lidt flamingo ved ørestykkerne der sidder i siderne gjore det forsigtigt med en lille kniv men det betyder jo så også nok at den ikke kan byttes men tror nu også at det er den hjelm jeg hvade tænkt mig der skulle erstatte den gamle Smil.
Den gamle kan så stadig godt bruges men dens visir har fået en del ridser og sol visiret kan kun tages ned og op inde fra bag det normale visir og kunst læderet er gået lidt isstykker i den ene side men den har også været i brug siden 2008/9 stykker så det er nok meget pænt klaret.
Håber at den nye holder lige så længe Grin.
Man kan enda stadig købe den jeg har brugt ind til i dag :O 798 kr i dag mener at jeg gav ca 1500 for den tilbage i 2008/9.
http://www.motohaus.dk/product/caberg-rhyno-soelv-785/
Nå det Caberg Just Speak er lidt dyrt 1495.- Kr men det er så lige om det er værd at købe syntes lige nu at det godt måtte være lidt billiger.
http://www.motohaus.dk/product/just-spea...tesi-3070/
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/sece...rrency=DKK
Den i Tyskland til 1,335.93.- kr er den billigste jeg har fundet ind til nu fandt også en Polsk side men de skriver ikke på Engelsk så forstår ikke hvad de skriver og om de er billiger har jeg ikke set på med http://www.xe.com og aner ikke om de sender til Danmark.
   
   
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Ser godt ud, og smart med solvisiret. Smil

Svar
#3
Mange tak sol visiret kan køres op og ned så man behøver ikke at have det helt nede heldigvis, nogle gange er det jo ikke nødvendigt at have det helt nede.
Nu har jeg kørt med den nye hjelm til og fra arbejde og har også været en tur ude og handle og den dæmper meget mere af støjen fra scooteren en den gamle hjelm gjore ,så det er et stort plus.
Jeg tænker på at finde prisen på det bluetooth set til indbygning det kunne sikkert være smart nok at have hvids det ikke koster en halv arm Blink med øjet.
Men det kræver lige noget teknik at få det på for det er virkelig at den passer helt som den skal på hvodet der er ikke noget plads i overskud når den ikke er kørt til Smil.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar


Forum spring: