Søg Garagen Hej Gæst! Register

1. Serviceeftersyn
#1
Hej,
Da min Lifan 250-4 står for at skulle til eftersyn, og den er købt hos Sunpit i Sorring (midtjylland) og jeg samtidig bor i Næstved (sydsjælland), det skal lige siges, at jeg ikke selv har købt den der, men har hørt at det ikke er pga. den ekstra service, at den er købt dér af tidligere ejer, tænkte jeg, at den skulle til service her i nærheden, men så vidt jeg ved, er der kun forhandlere af Jinlun og Regal Raptorer her i nærheden.
Jeg har da også kontaktet én af disse, der godt ville lave service, med justering af ventiler og olieskift for ca 1000 kr, men så var det jo at jeg sad og læste lidt i de forskellige indlæg her inde, og jeg mener at én af redaktørerne her inde er rimelig proff. inde for dette felt, og så var det at jeg tænkte, at det kan jeg jo nok selv gøre, da jeg jo nok ikke skal regne med den store service og reklamationsret fra firmaet som den er købt i.

Så efter denne lange smøre vil jeg høre, hvad sådan et 800-1000km eftersyn indeholder? og er det en god idé at gøre det selv? Tak for et godt og lærerigt forum forøvrigt Idé
JJLK
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hey jjlk,
Olieskift er nemt nok men der er en del andre ting i de første service end ventiler og olie. Min MC blev gået efter, bremserne checket og smurt, osv. Der kan være en del ting med Kina MC'er især fordi det er set at nogle forhandlere har sjusket med den oprindelig klargøring, noget som kan være livsfarlig.

Hvis det var mig vil jeg denne gang tage den til en lokal Kina forhandler og få en grundig service og få MC'en gået efter.

Ellers:

PDF user manual: Lifan 250 (højre mus klik og 'gem som' for downloade :wink: )

http://chinariders.net/content/technical...Manual.pdf (6 MB)

og ventil justering tips:

http://www.kinojserklubben.dk/Tips%20og%...0250_4.pdf

Hils

Pete
Royal Enfield Bullet 500 / AGM Bella 2008
Svar
#3
Ok.
ja, du har sikkert ret, det var bare min nærighed, der sagde mig at et olieskift og en ventiljustering nok ikke lige var tusind kroner værd. men du har da helt ret, hvis man kan stole på, at "cyklen bliver grundigt gennemgået, er det da ikke så galt. tak for dit råd Smil
JJLK
Svar
#4
Der er også en kineser-mand uden for Vordingborg. NPmoters.
De har et par Jinluns på deres salgsliste!
http://www.npmotor.dk/?site=produkter&id=motorcykel

En søgning, gav som resultat, at Geely muligvis har samme importør.
Det var i hvert fald et spørgsmål værd!

http://www.geely.dk/

Edit:
Ser lige, at ham i Slagelse også har Jinlun!
http://www.sav.nu/index.php?module=Conte...36&meid=41

Så mangler vi bare ham i Køge, så har du hele 3 at vælge imellem Blink med øjet
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
#5
Tak tak, det er jo hele tre ting :wink: nu kan jeg jo snart ikke vælge, det var faktisk NP motors, der havde givet mig prisen på de 1000kr, og der mente jeg at han havde sagt, at de bare ville skifte olie, og stille ventiler, men det kan jeg da godt have fået galt i halsen :? nu skal i ihvert fald have mange tak for hjælpen, jeg kan forøvrigt se, at flere af jer også er i Kinojserklubben, det kunne da være sjovt at møde jer til træf, når jeg en gang får "pappet":roll:
JJLK
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
walker1 Skrev:Der er også en kineser-mand uden for Vordingborg. NPmoters.
De har et par Jinluns på deres salgsliste!

Ja, sorry, Neils glemte jeg :oops: Pinligt ... jeg har faktisk købt min Regal Raptor hos NP og fik megen fin service og en maskin der var sat ordenlig sammen fra start :wink:

Hils

Pete
Royal Enfield Bullet 500 / AGM Bella 2008
Svar


Forum spring: