Søg Garagen Hej Gæst! Register

Baotian BT49QT-12 (Freak)
#1
Hej allesammen, jeg er ny her og har lige købt en sådan. Er der nogle der ved om der er stik som jeg kan pille fra så den ikke har begrænsning mere, eller der er andet jeg kan gøre ved denne dejlige scooter så den for mere kræft. Har pillet ringen, ogmont.box til en 45er samt fjernet skruen og pladen ved gas på kapuratoren, men mangler stadig lidt. Den køre nu ca 50 kmt. men sløv i optræk.
Freak
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hmm kunne man ikke lave et opslag der siger at man skal læse mindst de "opslag" der er under hver kategori før man stiller et spørgsmål. Ellers kommer det til at ligne scootergalleri, med 20 emner om "dyser" og lignende.

Det er ikke et surt opstød bare en ide? :wink:
Svar
#3
Jo dem har jeg skam læst men de passer bare ikke helt til min Scooter feks. skrue som kan fjernes under dæksel på kapurator, stik/ledninger til begrænsningen. Så det jeg søgte var en venlig person som havde kendskab til denne motor. Kan godt følge dig i dit budskab.
Freak
Svar
#4
Freak Skrev:Jo dem har jeg skam læst men de passer bare ikke helt til min Scooter feks. skrue som kan fjernes under dæksel på kapurator, stik/ledninger til begrænsningen. Så det jeg søgte var en venlig person som havde kendskab til denne motor. Kan godt følge dig i dit budskab.


Prøv at spørge din forhandler?

Selv om det nok noget som r lidt tys tys.
45-scooter må ikke kører på motortrafikvej
Svar
#5
Freak Skrev:Hej allesammen, jeg er ny her og har lige købt en sådan. Er der nogle der ved om der er stik som jeg kan pille fra så den ikke har begrænsning mere, eller der er andet jeg kan gøre ved denne dejlige scooter så den for mere kræft. Har pillet ringen, ogmont.box til en 45er samt fjernet skruen og pladen ved gas på kapuratoren, men mangler stadig lidt. Den køre nu ca 50 kmt. men sløv i optræk.

Du kunne prøve at skifte til nogle lettere ruller.
Har du købt den hos CityScooter? Så tag kontakt til dem, de vil sikkert meget gerne hjælpe dig hvis du spørger pænt Smil

Der er ikke meget info herinde om lige præcis din model, omend meget læsestof om selve scooteren som helhed.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Ok. tak for det, det vil jeg så prøve, der er åbenbart stor forskel på de 4 takt moter som er i handel, men tak for hjælpen for nu.
Freak
Svar


Forum spring: