Søg Garagen Hej Gæst! Register

Pgo New ligero vil ikke starte
#1
Hej.

Min kones New ligero gik lige pludselig i stå. Og nu vil den ikke starte. Har haft tændrøret ude, der er gnist men det er knas tørt.
Har prøvet både på el starter og kick starter ingen respons. Hvad kan det være ?
Karsten.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Der går to slanger fra benzintanken ned til din karburator som sørger for at "føde" din motor. En af slangerne løber der benzin ned af, mens dens anden er vaccum, og hvis du suger i den, burde der løbe benzin ned af den anden slange. Tjek lige det først.
Hvis det virker, så afmonter din karburator og rens den grundigt hvor du skiller den ad og med trykluft og karburator rens/bremserens. Nogle gange kan dyser være tilstoppede.
Gilera Stalker -- årgang 2009 -- 3800km. Lovlig
BMW 320i E30 Coupe -- årgang 1987 -- 242.000km.
Svar
#3
Et knastørt tændrør kan også være et resultat af en varmesætning, men det kan selvfølgelig også være en membran der er blevet utæt så motoren ikke længere kan suge, eller en pakdåse der har opgivet livet. Smil

Der er muligheder nok, men det skader bestemt ikke at starte med de simple ting først, såsom at rense karburatoren, og tjekke vacumhanen (Den kan dog godt være defekt selvom der kommer benzin når man suger i den manuelt, det har jeg oplevet en gang eller 2.)
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#4
Kan du mærke modstand, når du bruger kickstarten?. Hvis ik du kan det, så er det af med cylinder og tjek.
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar


Forum spring: