Søg Garagen Hej Gæst! Register

Texas Free 50/4 - Optræk
#1
Heey, Læser,
Jeg har en Texas Free 50/4, jeg har fjernet ringen, og nu køre den ca. 50 km/t. Jeg er 100% tilfreds med farten, men jeg er dødtræt af dens optræk, efter jeg har fjernet ringen, har den fået et meget dårligt optræk.

Jeg har skrevet om dette emne før, der var der en der sagde jeg skulle fjerne en lille plastic dut, som sidder i kaburatoren, jeg har fundet den, men er ikke sikker på om det er den. Se billedet: http://www.hammerholt.dk/lasse og fortæl mig så om det er den og hvor meget der skal tages af.

På forhånd tak for hjælpen.

/Lasse
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Prøv med lettere ruller...

http://www.billig-scooter.dk/dload.php?a...&file_id=8
Svar
#3
Jeg vil ikke skifte rullerne af 2 grunde jeg kører 50 km/t og vil ikke af med min top fart, den anden grund er jeg ikke ved hvor rullerne sidder.Ked af det Kan man ikke tage en begrænsning ??
Svar
#4
Det er ikke sikkert at du mister noget topfart ved at skifte ruller. De sidder i varioatoren (Dernede ved kickstarteren).
Svar
#5
Har siddet og kigget lidt rundt, og har set at hvis man får et ubegrænset forrør skulle det hjælpe på acceleration og top fart...

På CPI'er skulle de forrør der sidder være små, ved ikke om det også gælder på din Spørgsmålstegn
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Begrænsningen i koblingen og nogen lettere ruller, du mister ikk din fart når den begrænsning er væk og rullerne er skiftet, derimod for du faktisk 5-10 km/t ekstra fart...
Suzuki Katana LC & Suzuki FZ50 ªKª Spritteren...
Svar


Forum spring: