Søg Garagen Hej Gæst! Register

Dr. big vil ikke starte efter dyse skift
#1
Hej jeg har en dr. big, men har nogle problemmer med at få den startet efter jeg har skiftet dyse. Tror måske at det kan være benzin tilførelsen, har nogle gange samme problem med hvis den har stået for længe uden at blive brugt. Nogen har fortalt mig at det er fordi der sidder en eller anden membran så den ikke får benzin. Håber der er nogen der kan hjælpe mig.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Vakumslangen sidder på studsen og kan tages af og suges i den, det fylder karburatoren hurtigt.

Ellers kan man tage luftfilteret af og holde en hånd for karburatoren, det hjælper tit på en motor, der har stået længe.
Svar
#3
Men plejer også at kunne løsne skruen i bundkaret på karburatoren, og vride på gassen indtil der kommer bensin ud. og så starte, men det er måske bare på old-school scootere :?
Svar
#4
Futte.com Skrev:Men plejer også at kunne løsne skruen i bundkaret på karburatoren, og vride på gassen indtil der kommer bensin ud. og så starte, men det er måske bare på old-school scootere :?

Det er kun oldschool med manuel benzinhane. Nutidens har næsten alle en vakumstyret benzinhane, der åbner automatisk når den forbundne vakumslange får vakum fra indsugningen et sted. De er desværre ikke så pålidelige som de gode gamle manuelle, tit går membranen i vakumhanen i stykker, så den står åben hele tiden, eller også lukker den bare af pga. skidt i tanken.
Svar


Forum spring: