Søg Garagen Hej Gæst! Register

forstand for Melody?
#1
Jeg fatter det virkelig ikke?? Her i dag fik jeg pillet plumben og skiven, den kører stadigvæk 30. Og efter jeg kørte en km så har den fået lorte optræk og kan kun kome op på 20 nu????
Nogle der vil hjælpe?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Men da jeg skulle skrue den møtrik på igen så var det rigtig svært fordi remmen sad i klemme?
Svar
#3
Lyder lidt til du måske skulle få en til at hjælpe dig, som har prøvet det før.
Mest så du ikke få ødelagt noget.

Kender du ikke nogen der kan, så post lige hvor du kommer fra i landet.
Måske der var en her inde fra, som kunne kigge på det så.

Ved ikke om nogen er interesseret i det, men jeg skal da nok ned og hjælpe en en dag.


Smil
Svar
#4
Ja okay. jeg har en der kan hjælpe mig.. Men kunne der ikke sidde en omdr. begrænsning?
Svar
#5
En Melodi kan ikke rigtig tunes, plumben i studsen giver bare en smule mere træk. Fart kommer ikke af boring men enten af rpm. eller udveksling. Derfor har du ikke hentet noget topfart.
Du har sikkert heller ikke dyset op, så den tabte topfart kan sagtens skyldes at stempelringe er blevet lynslidt efter blumben er blevet fjernet, og hvis studsen ikke er spændt helt så trækker dn falsk luft - og det er endnu værre.

Ang. møtrik på vario, så skal man ALTID huske ikke at spænde på remmen, da det ellers vi gå løs når varioen begyndert at køre/udveksle og smadre krumtapsaksel osv., man skal slække remmen ved at trække de baggerste remskiver fra hinanden så remmen bliver løs og ikke sidder i spænd omkring gliderøret ved varioen.

Køb en anden scooter hvis du vil tune - det er mit råd. :wink:
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Har jeg os tænkt mig men jeg vil gerne lige kører lidt på den.. Men kan man ikke gør lidt sådan den bare kører lidt mere, uden det store omkostninger?
Svar
#7
Krohn Skrev:Har jeg os tænkt mig men jeg vil gerne lige kører lidt på den.. Men kan man ikke gør lidt sådan den bare kører lidt mere, uden det store omkostninger?

Prøv evt. at fikse en anden potte på, så den kan tage flere omdrejninger, og bloker evt. vario'en så den står i højt "gear", det er ensbetydende med fart, men bundtrækket forsvinder self. lidt.
På en Melodi skal man være ret kreativ og have det rigtige værktøj, ellers ender den sikkert sammen med alle de andre halvdøde Melody'er, der står rundt omkring i garagerne.

Byt den med en Maxi, den kan komme til at køre stærkt, og tundele er der sindsygt meget af til de modeller, og prisen er lav.
Svar
#8
Potte? er det udstødning eller?
Svar
#9
Krohn Skrev:Potte? er det udstødning eller?

Ja Smil.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Okay TakGrin
Svar


Forum spring: