Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hjælp vedrørende ringe
#1
Hej drenge.

Jeg vil høre hvorvidt i kender 'PGO G-MAX'?

Og om i ved om der overhovedet er ringe på? Jeg har købt mig en helt ny gmax, med nummerplade, da jeg fik udleveret den kørte den 50 km/t

Hvor jeg så er blevet i tvivl om der overhovedet er ringe på?(begrænsningerne)

Jeg vil helst ikke åbne motoren, for så ryger garantien jo!


Håber i kan svare mig Blink med øjet
hej hej du
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Er det en 30'er eller 45'er? 30'erne skal jo også have plade på idag Smil.

Hvis det er en 45'r, så er det rimelig normalt den render de 50 lovligt. En lovlig 30'er, render vel ca. 40km/t. Og i dette tilfælde, kan det da godt være de har glemt en begrænsning Smil. Men det skal du ikke være ked af, for det giver en bedre motorgang og økonomi, at den ikke er begrænset i hoved og rumpe. Blink med øjet
Svar
#3
Jeg har en G-Max 30'er og den kører mellem 40-45 uden der er gjort noget ved den. Det er 2006 modelen og med nummerplade.
Svar
#4
Jeg er ret sikker på at din scooter også har ringen i varioen der begrænser farten. 30-scootere plejer som regel godt at kunne køre omkring de 40 km/t, selvom de er standart og der ikke er gjordt noget yderligere ved dem.
Svar
#5
Speedometer kan også let vise for meget.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
#Jps

Det er en 30 knallert, jeg har overhovedet ikke rodet ved den, den køre 50 km/t og er 2006 fra December, har rundet 3000 km.


#RumagentSpiff

Tror ikke det en fejl, hvis din også køre 45..


#quint

Hvor hurtigt vil du så tro at den vil køre hvis jeg tager brillerne af ?


#Energy

Så er der 4 andre knallerter der også viser forkert.
hej hej du
Svar
#7
Det er vist ikke ualmindeligt at 30'ere kører omkring 40 på speedometeret med ringen i? Hvis din viser 10 mere, er det usædvanligt. At der ligefrem skulle mangle en begrænsning har jeg ikke fantasi til med de produktionsformer man har idag, men hvem ved?

En ting tror jeg dog godt vi kan slå rimelig fast: alle knallerter viser forkert. De viser for meget. Om der er mekanisk eller digitalt display osv. er tilsyneladende ligemeget. Der er desværre ingen grundige målinger med GPS eller cykelcomputere på tværs af mærker og modeller, der kan vise os hvor stor fejlvisning, der er, og om der er et bestemt mønster i det, men hver gang én her inde og i andre lignende fora som jeg læser i, har målt med GPS eller cykelcomputer, er resultatet det samme: 5-10-15 kilometer og mere for hurtigt, alt efter ved hvilken hastighed der er målt.
Hvil i Fred NRG. Amen.
Svar
#8
Hvis du piller skiven af, vil den vel ca. komme til at køre 10 - 20 km/t hurtigere på speedometeret. Men som Energy sagde, viser speedometeret lidt forkert, så din reelle fart lige nu er vel ca, de 35 - 40 km/t.

Når du har pillet skiven af vil den køre ca. 60 - 70 på speedometeret.
Svar
#9
Hey du siger den køre ca 50 km/t ikke?? Hvis du tar cdi og sætter en anden på, vil du komme op på 70. Husk hvis du tar skiven skal du set nogle andre ruller i den. min kørte også ca 50 for ny af. SmilIndlæg rettet.JPS.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
stech Skrev:#Energy

Så er der 4 andre knallerter der også viser forkert.

Jep Spørgsmålstegn
Svar
#11
Har lige hentet min nye PGO Hot 50 i onsdags, og den viste lige knap 40 på speedo, og jeg blev målt at pansernes farttavle til 33 km/t Fortvivletcooter:

Nu har jeg heldigvis fået fjernet skiven, så nu render den de 60 km/t på speedo.
Svar


Forum spring: