Søg Garagen Hej Gæst! Register

Kickstarterproblem på Hot 50
#1
Jeg har et problem med min kickstarter på min Hot 50, tandhjulene inden i er helt slidt, og jeg har været til en mekaniker for at få det lavet, han skiftede det og så virkede det igen i et par dage, men så gik den i stykker igen, og han måtte lave det igen. Igen gik den i stykker efter kun et par dage, så han gav mig mine penge tilbage, og sagde at han gav op, og gav mig mine penge tilbage. Han sagde at han aldrig havde prøvet noget lign, og foreslog at jeg kunne investere i originale Pgo dele, men han var ikke sikker på det ville hjælpe.

Hvad kan der være galt?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Måske du træder kickpedalen ned med et klask inden den har fået indgreb i tandhjulene ? Det er den mest udbredte skadesforvolder ang. kickstart.
Eller også er afstanden melem medbringer og udkaster for stor, så medbringer bliver ødelagt.
Til sidst kunne det også være for meget slør i skjoldets bøsning til akslen, der får tænderne til at ridde skævt så de bliver ødelagt hurtigt.

Det er nemmest at se det irl.
Svar
#3
Det kan ikke passe at jeg træder så meget forkert at den bliver ødelagt så hurtigt. Jeg går ned og kigger på den, så kan jeg lige tage nogle billeder.
Svar
#4
Har haft den skilt ad, og kunne ikke se noget. Har taget billeder, men tvivler på at man kan få øje på noget på dem, sætter dem ind i morgen, skal lige låne en kortlæser.
Svar
#5
Thomas Skrev:Har haft den skilt ad, og kunne ikke se noget. Har taget billeder, men tvivler på at man kan få øje på noget på dem, sætter dem ind i morgen, skal lige låne en kortlæser.

PGO har ikke det bedste kickstartersystem, hold elstarteren i orden og du er fri for problemer, jeg har da jeg havde PGO ikke brugt min kickstarter nogensinde.
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Så er det jo bare sådan at batteriet ikke holder evigt Smil

Jeg undrer mig over, hvorfor der et så svært at bruge kickstarteren? Det er da bare at trykke kickstarterarmen ned, ikke andet :?
Svar
#7
Nej men batteriet lader op når du kører. Smart nok hva. Tror da heller ikke nogen herinde har problemer emd at bruge sin kickstarter :P
Svar
#8
quint Skrev:Så er det jo bare sådan at batteriet ikke holder evigt Smil

Jeg undrer mig over, hvorfor der et så svært at bruge kickstarteren? Det er da bare at trykke kickstarterarmen ned, ikke andet :?

Køb et batteri til en hundrede kr seddel, så er du kørende igen, jeg smed et nyt på mit og havde aldrig startproblemer i de år jeg havde den.
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
#9
Det er heller ikke svært at bruge kickstarteren, hvis bare den virker. Nå, men jeg har besluttet at lade den være, og bare satse på at min elstart aldrig går i stykker Smil
Batteriet er iøvrigt os helt nyt.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: