Søg Garagen Hej Gæst! Register

Honda wallaroo trækker dårligt
#1
Jeg bor på et opholdsted for unge pga noget familie problemer med min mor og far.
Men herude der har vi så nogle wallarooer, men de er elendige til at passe på dem, så jeg har fået lov til at få en selv hvis bare jeg laver den selv så den kan køre. Og det er jo dejligt for mig, fik lige lavet en for 3 dage siden, og den på gældende aften bliver den ødelagt af en der ikke kan høre noget, og så brokkede jeg mig og sagde :hvad fanden er det for noget lort? hvem fanden lader en døv mand køre knallert? jeg har lige lavet den og nu kan jeg begynde forfra med alt: Jeg opdager så da jeg har fået skilt det meste ad, opdager jeg at krumtappen er smadret, de tænder der sidder på er væk, de er smadret. I kan tro jeg blev vred Ond

NU til problemet: Det her er en anden knallert jeg bruger nu, som kun er min.

Den har svært ved at holde tomgang, så jeg justerede tomgangen, men den stod for højt så jeg satte den lidt ned. Den holder godt i kold tilstand, men kan ikke holde tomgang når den er varm Ked af det Hvad kan jeg gøre så den holder tomgang i varm tilstand?
Den er svær at starte, og man skal jokke en del gange på kicken, hvad kan være galt? ringene slutter ikke tæt i cyllen? Dårligt tændrør?
Den har et dårligt optræk som kold, og det er virklig slemt når den er varm, så skal jeg skubbe den igang. Hvad kan problemet være?
Der er nye ruller, ny rem og ny klokke på, men det har ikke hjulpet noget Ked af det

Det er min eneste transport, så vil godt have den lavet.
Den går ud under længere ture, så tror ikke den får nok benzin?
Bil: Audi A4, 2.0 TDI 207/445 HK/NM. 
Knallert: ingen pt. 
Husdyr: 3 katte. 
Arbejde: lastbilchauffør. 
For sjov/projekter: mini chopper. 
Uddannelse: lastbilchauffør med speciale i gods transport. 
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: