Søg Garagen Hej Gæst! Register

Er de slidte? + Hjælp til opklaring
#1
Hej BS

Håber virkelig i kan hjælpe:

Okay. For det første, så har jeg for et par dage siden lavet en tråd der hed "Rødglødende udstødning og forrør" fordi jeg troede at min udstødning var faldet sammen eller noget lignede fordi den også glødede af varme på forrøret og kørte lidt langsommere.

I dag har jeg så prøvet at skifte udstødning til en Top performance, som der ikke er katalysator i, så den skulle meget gerne ikke gløde. Men det gør den.. og den køre stadig lidt langsommere som før. Jeg har lagt mærke til at så snart scooteren køre bare lidt ned af bakke, begynder den at hakke.

Går det rimelig ned af bakke kan den finde på at hakke så meget af det føles som om den bremser. Hvad det skyldes, har jeg ingen anelse om. Jeg har prøvet at se på rullerne og vil gerne høre om i kan se om de er slidte og skal skiftes. I hvert fald vil jeg købe nogle nye i morgen.


Der er også noget andet mærkeligt. Det er, når jeg drejer nøglen til tændingen så kan der gå noget tid før der kommer forbindelse, f.eks. kan jeg ikke bruge elstarten før det og benzin måleren virker ej heller. Jeg ved ikke om det kan være stel forbindelsen der er nogen i vejen med, og om det også kan skyldes at den hakke lidt ned at bakke og køre lidt langsommere end den gjorde normalt?
Ville være godt hvis i hjælpe mig.

Her er billederne af rullerne:


Vedhæftede filer Billed(er)
           
VGA Versus - 2013
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Disse er slidt.


http://farm3.static.flickr.com/2617/4125...f2c5_m.jpg


http://farm3.static.flickr.com/2652/4125...281c_m.jpg
Svar
#3
(10-01-2014, 21:40)rune75 Skrev: Disse er slidt.


http://farm3.static.flickr.com/2617/4125...f2c5_m.jpg


http://farm3.static.flickr.com/2652/4125...281c_m.jpg

Okay.
Nu forstår jeg bare virkelig ikke hvad problemet kan væreNeutralRullende øjneGræder
VGA Versus - 2013
Svar
#4
Kunne man ikke være ovre i noget indstilling af karburator / tænding ? Synes der er noget der dæmre mht det glødende forrør, men kan ikke lige grave det frem fra hukommelsen Ked af det
Pgo T-Rex 150cc Mc Årg 2003 - 8xxxKm
Svar
#5
(10-01-2014, 21:47)Polle82 Skrev: Kunne man ikke være ovre i noget indstilling af karburator / tænding ? Synes der er noget der dæmre mht det glødende forrør, men kan ikke lige grave det frem fra hukommelsen Ked af det

Omkring indstilling af karburator, så tror jeg ikke det er det der er problemet, den trækker og er meget frisk i optræk, end til den når det punkt hvor det lyder som om cdi'en bliver overbelastet af omdr. og begynder at hakke. (Ja, der er skive i)
VGA Versus - 2013
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Hvis mine ruller vejer 5,2g, kan jeg så godt købe nogle 6g? Det kan den vel stadig godt trække?
VGA Versus - 2013
Svar
#7
Det skal også lige siges, at det med at tændingen driller, det er f.eks. hvis jeg trykker min bagbremse ind, så går forbindelsen, men efter den har drillet i et halvt minut ca. så kommer forbindelsen igen, og jeg kan starte den??
VGA Versus - 2013
Svar
#8
(11-01-2014, 00:02)master k1 Skrev: Det skal også lige siges, at det med at tændingen driller, det er f.eks. hvis jeg trykker min bagbremse ind, så går forbindelsen, men efter den har drillet i et halvt minut ca. så kommer forbindelsen igen, og jeg kan starte den??

Forsøk med at legge en ledning fra minus på batteriet til stelet og en fra stelet ned til motoren. Den originale forbindelsen kan være dårlig.
Svar
#9
For mig ser det ud som om hele scooteren bliver meget varm, de ruller er jo helt sorte.

Hvilke scooter er det?
Baotian BT49QT-9 - SuperMoto - 72 ccm
 - 32000 km (solgt)
(Cykel :)
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
(11-01-2014, 15:43)MSJ1982 Skrev: For mig ser det ud som om hele scooteren bliver meget varm, de ruller er jo helt sorte

Hvilke scooter er det?

Det er en VGA Versus fra Thansen.
Jeg har idag købt nogle nye ruller, som er lidt tungere (6 gram) og prøvet at skifte skiven til en gammel en jeg havde liggende, og nu kører den faktisk godt, i hvert fald så hurtigt som den plejer. Men når man giver den fuld gas, så hakker den stadig lidt, det ikke meget men stadig lidt, og så er det den begynder at blive varm. Jeg forstår det ikke.
VGA Versus - 2013
Svar
#11
Har du forsøkt med ledningen ?
Svar
#12
(11-01-2014, 17:23)rune75 Skrev: Har du forsøkt med ledningen ?
Nej ikke endnu.
Men der er vel ikke nogle risiko ved at køre 33-34 km/t med hensyn til politi?
VGA Versus - 2013
Svar


Forum spring: