Søg Garagen Hej Gæst! Register

Simmerring sveder
#1
Hej bs jeg havde kikstarter skjoldet af i dag på min kymco agility for at fjerne begrensningen der opdagede jeg at den savler ud af simmerringen. Så er spørsmålet har det samme betydning som på en 2 takter? den har nemlig svært ved at tage gas når den er kold. Og desvære var strålerne på akslen meget slidt. Speedline har 2 forskellige krumtapper en billig og en dyr der kan tåle støre cylender men kan det betale sig at købe den billige min er standart?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
(06-01-2014, 21:38)kildholt Skrev: Hej bs jeg havde kikstarter skjoldet af i dag på min kymco agility for at fjerne begrensningen der opdagede jeg at den savler ud af simmerringen. Så er spørsmålet har det samme betydning som på en 2 takter? Den har nemlig svært ved at tage gas når den er kold. Og desvære var strålerne på akslen meget slidt. Speedline har 2 forskellige krumtapper en billig og en dyr der kan tåle støre cylender men kan det betale sig at købe den billige min er standart?

Ny simmering i, og problemet med at den "sveder", er væk. Og vil mene, at den billige krumtap er fin nok, til en lovlig knallert.
Ivecar plus 2023.
Svar
#3
På en 4takter holder simringen bare tett for olje. Den påvirker ikke hvordan motoren kjører eller starter.
Svar
#4
Tak for infoGrøn grin
Svar


Forum spring: