Søg Garagen Hej Gæst! Register

"Nærvedognæstenhøjresvingsuheld!"
#1
Her på vej hjem fra job i dag var det et splitsekund fra at gå galt både for mig og en billist.

Jeg køre ad Store kongens gade og videre ved Kongens Nytorv, da en mand vælger at køre til højre lige før D'Angleterre, han bruger hverken spejle eller blink kunne det tyde på, men jeg får bremset og undviget, faktisk bremset så hårdt at baghjulet blokere og det hyler næsten højere end hornet.

Jeg triller lige en 3-4 meter og kan se at han stopper, og så tænker jeg at han skal sgu vide hvad han har lavet, så jeg hiver knallerten ind på fortorvet og høre faktisk en mand på cykel forbi og råbe "JA, sig noget til det fjols" Grin

Han stiger ud af bilen og jeg kan kalder på ham. Nok "Hey" eller noget i den stil, og det vælger han at ignorere fuldstændig, jeg følger efter ham hen i mod nogle hæveautomater og råber faktisk denne gang, og jeg kan godt se at han stadig ikke har lyst til at snakke. Jeg stiller mig helt op ved siden af ham og spørger om han ikke så mig?

Han glor mærkeligt på mig og siger nej, jeg spørger så - bruger du ikke dine spejle? Nææ, det gjore han nok ikke, var svaret bare. Jamen jeg var jo lige ved at køre ind i dig - OG så kommer det svar som kunne have gjort at min Jul skulle holdes bag trammer -
"Nej du må sgu ikke køre ind i mig, det er en firmabil" OndOndOndOnd

Jeg råber store idiot til ham og vender mig om. Og så står der omkring 10-15 mennersker og kigger på. Cool

En ældre dame kommer hen til mig imens jeg står og ryster af chok, og siger det var godt nok tæt på.
Ja det må du sgu nok sige.

Beklager, jeg måtte sgu lige ud med det.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Den slags oplevelser, havde jeg næsten dagligt da jeg færdedes i storbyen. Råb osv. kommer man ikke langt med, men jeg fik det dog lidt bedre i sindet af at forsinke dem så meget som muligt i deres gøremål.
Svar
#3
(16-12-2013, 17:50)Teddy Skrev: Den slags oplevelser, havde jeg næsten dagligt da jeg færdedes i storbyen. Råb osv. kommer man ikke langt med, men jeg fik det dog lidt bedre i sindet af at forsinke dem så meget som muligt i deres gøremål.

Problemet med ham hér var jo at han alligevel skulle hæve penge, så han havde tid nok.

Jeg tror jeg skal have anskaffet mig sårn en skruetrækker til at løsne ventiler med. Det kunne jeg jo have klaret på det sæt hjul han ikke kunne se fra hæveautomaten.. Grøn grin

Og det er vel ikke hærværk, bare "drengestreger" Cool
Svar
#4
Hold da kæft en spasser! Er glad for der ikke skete noget med dig. Havde sq givet bilen et ordentligt los hvis det var mig.
/Karen Hansen


PGO Dr. Big  årgang 2016


"There is coffee in that nebula!" Captain Janeway, U.S.S Voyager
Svar
#5
Jeg havde overhældt bilen med benzin og sat ild til.

Nogen højere?

Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
(16-12-2013, 18:44)barden Skrev: Jeg havde overhældt bilen med benzin og sat ild til.

Nogen højere?

Ville gerne, men benzinmåleren var begyndt at blinke. Grin
Svar
#7
(16-12-2013, 18:46)Polywog Skrev: Ville gerne, men benzinmåleren var begyndt at blinke. Grin

Men han havde måske en 5 liters i bagagerummet du kunne låne.Rullende øjne

Svar
#8
(16-12-2013, 18:51)barden Skrev: Men han havde måske en 5 liters i bagagerummet du kunne låne.Rullende øjne

Var lige ved at skrive "Jeg spørger ham næste gang". Men nej, der blir ikke en næste gang...og skulle der blive det, så må politiet med ind over.
Svar
#9
Godt du slap uden skrammer. Synes faktisk, at jeg de sidste dage har været lidt usikker på trafikken her i Århus. For det første er der nok mere trafik end sædvanligt, og folk virker altså mere upåpasselige og stressede. Så vi må være på mærkerne. Bare i dag har 2 bilister fejlbedømt min hastighed (formoder jeg); èn kørte ud foran mig fra en sidevej, og en modkørende ville foretage et venstresving lige foran mig. Begge gange gjorde de undskyldende fagter med hænderne, og der forstår jeg så ikke bilisten der drejede ind foran dig. Han kunne i det mindste gi` en uforbeholden undskyldning.

Venligst Erik.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Griner Se de positive i sagen der skete gudskelov ikke noget , i stedet for at starte en krig.
Svar
#11
(16-12-2013, 18:08)Polywog Skrev: Problemet med ham hér var jo at han alligevel skulle hæve penge, så han havde tid nok.

Jeg tror jeg skal have anskaffet mig sårn en skruetrækker til at løsne ventiler med. Det kunne jeg jo have klaret på det sæt hjul han ikke kunne se fra hæveautomaten.. Grøn grin

Og det er vel ikke hærværk, bare "drengestreger" Cool

Der sidder en i toppen af de fleste ventil hætter så det bare og skrue hætten af og vende den om så kan du skrue ventil keglen ud.

Puch Maxi 2. 30 km/t. Årgang 1984. (solgt)
Giantco G-Buddy. 30 km/t. Årgang 2011.
Svar
#12
(16-12-2013, 23:23)Scooterballe Skrev: Godt du slap uden skrammer. Synes faktisk, at jeg de sidste dage har været lidt usikker på trafikken her i Århus. For det første er der nok mere trafik end sædvanligt, og folk virker altså mere upåpasselige og stressede. Så vi må være på mærkerne. Bare i dag har 2 bilister fejlbedømt min hastighed (formoder jeg); èn kørte ud foran mig fra en sidevej, og en modkørende ville foretage et venstresving lige foran mig. Begge gange gjorde de undskyldende fagter med hænderne, og der forstår jeg så ikke bilisten der drejede ind foran dig. Han kunne i det mindste gi` en uforbeholden undskyldning.

Venligst Erik.

Det med at de fejl bedømer ens hastighed er politikkerne og EU´s skyld.

Det er jo umuligt og se forskel på en 30 og 45 scooter når du ser den forfra, og da mange 45ér køre inde ved siden ligesom 30ér og omvendt så skal der jo ske forvekslinger og dermed risiko for en ulykke.
Dette kunne undgås hvis de lavede loven om så alle små scootere må køre 60 på toppen og ændre kørekortet til knallert så det skal omfatte normal MC teori/køreprøve også gøre det muligt at tage opfølgnings kurser når man bliver 18 til lille MC og igen når man er 21 til stor MC.

Puch Maxi 2. 30 km/t. Årgang 1984. (solgt)
Giantco G-Buddy. 30 km/t. Årgang 2011.
Svar


Forum spring: