Søg Garagen Hej Gæst! Register

Æresmedlemmet kragens fødselsdag
#1
Ja det forekommer måske lidt mærkeligt at lave et "tillykkeindlæg" da Kragen jo som bekendt, desværre ikke er iblandt os længere. I dag ville han være blevet 65 år, og han er stadig savnet. Heldigvis har vi hans mange velskrevne indlæg at kunne læse, hvis der er noget vi skulle være i tvivl om.

Æret være hans minde.
 Kymco Super 8 2015. 31.000 km. Anaig City Elf 2019 480 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Der går ikke en uge uden han dukker op i tankerne, der er altid et spørgsmål hvor man tager sig selv i at tænke, det må kragen da vide.

Savnet og aldrig glemt, æret være hans minde.
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#3
Læser dagligt indlæg af ham, for at få svar på nogle af mine spørgsmål. Det var alt for tidligt han gik bort. I det mindste skete det uden smerter, det må vi trøste os med. Men han er savnet herinde.
/Karen Hansen


PGO Dr. Big  årgang 2016


"There is coffee in that nebula!" Captain Janeway, U.S.S Voyager
Svar
#4
Jeg søger nogle gange på emner; der dukker han op. Og når nogle kommenterer et ældre indlæg; ja så dukker han også op, og det er lidt underligt at hans svar og gode råd står lyslevende, mens han ikke er her mere. Jeg kendte jo ikke Kragen, men han har alligevel gjort indtryk. Og jeg vil da også takke Jer herinde, der som Kragen, øser ud af Jeres viden og hjælper andre.

Venligst Erik.
Svar
#5
Man kommer tit til at tænke på ham når man kører ture nogle af de steder hvor vi kørte sammen, det er en underlig føgelse at når man kører at han altid kommer op i ens tanker når man kører der ud af.
Han har haft en stor betydning for rigtig mange her på siden og det gør også at han ikke bliver glemt.
Jeg syntes det er svært at skrive hvad man føler men det er vel også naturligt.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Kigger også ofte efter indlæg fra den "gamle". Kan ikke lade være Fortvivlet
Svar
#7
Tager mig selv stadigvæk i når jeg står med et teknisk scooterproblem, at jeg ringer lige og høre Kragen om råd eller når jeg er på Amager og lige svinge forbi.

Selvom han ik er i blandt os længere så er han det jo alligevel, for hans mange velskrevne indlæg/svar er stadigvæk til STOR nytte.

Ude hvor vi bor kører der en som bagfra minder meget Kragen, så nogle gange tror jeg han bare er kørt for langt eller bare lige skal vende.
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar


Forum spring: