Søg Garagen Hej Gæst! Register

Stylepro Forlygte m. Positionslys (Speedfight 2)
#1
Hej Billig-Scooter.dk brugere.
Jeg har forleden købt denne forlygte til min Speedfight 2 (2008) Men jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg montere den? På lygten sidder der nogle ledninger (Ikke som på standard lygten) Fra hver pære stikker der 2 ledninger ud som jeg tror er til Stel og Lys men er dog ikke sikker.

Men det passer ikke helt sammen da der jo på et standard ledningsnet sidder de der kontakter med 3 stik i. Men jeg tror bare at den ene af ledningerne på den nye lygte skal til enten kort eller langt lys ledningen. og den anden skal på stelledningen. Men er dog ikke sikker på dette. Og der er jo også de der positionslys hvor der også er 2 ledninger fra hver pære. Men er det noget som bare skal gå: Positiv Pol (På batteri) > Ledning > Pære > Ledning > Pære > Ledning > Kontakt > Ledning > Negativ Pol (På batteri). eller hvad? Jeg har ikke så meget forstand på det, så har lavet en lille tegning over hvordan jeg TROR det skal gøres:    
http://imgur.com/IZwXSbI Positionslys=BLÅ, Almindelig Lys=GUL. Og resten siger lidt sig selv. Jeg ved dog ikke helt om det ser sådan ud, da jeg ikke har haft kigget? Men er jeg helt forkert på den eller hvad? Hvis jeg er forkert på den må i meget gerne give mig besked eller tegne en tegning (Sådan fatter jeg åbenbart bedst ting). Og kan der evt. tilføjes flere dioder på "Positionslysnettet" på samme måde? Men jeg håber i vil hjælpe mig.
Og ja det er et MUST at jeg har kontakt på mit positionslys.

Mvh.
Benjamin Clausen
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hej Benjamin.
Har du ikke rodet med el før, vil jeg anbefale på det kraftigste at du laver det SAMMEN med en der kan finde ud af det.
Jeg forstår ikke lige din tegning. Eller den måde du forklarer dine ting på.
For så vidt jeg ved, er der ikke positionslys på en SF2.
Svar
#3
Der står at jeg har købt DENNE hvor der er et link når man trykker på denne Blink med øjet
Svar
#4
(08-11-2013, 17:36)BenjaminClausen Skrev: Der står at jeg har købt DENNE hvor der er et link når man trykker på denne Blink med øjet

Der står den er leveret med 4x 20W pærer..
Synes du ikke selv 20W er lige kraftigt nok som positionslys? Blink med øjet
Desuden kan den ikke justeres, hvilket er helt hul i hovedet.
Svar
#5
Speedfight 2 kommer med indgang til 2 positionspærer men ikke installeret. Du køber bare et færdiglavet lille ledningsnet fra kgi.dk
Det gjorde jeg selv .
Gilera Stalker -- årgang 2009 -- 3800km. Lovlig
BMW 320i E30 Coupe -- årgang 1987 -- 242.000km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Jamen hvis jeg nu ikke vil have at positionslyset går sammen med ledningsnettet, altså sammen med forlygterne så skal jeg da bare forbinde dem til batteriet ikk?
Svar
#7
Jeg har også købt det positionslyskit som der bliver omtalt tidligere, og der fungerer rigtig godt. Og så mister jeg samtidig ikke det ellers rimelig gode lys en speedfight har.
Men i hvert fald, positionslysene får strøm fra det almindelige lys vha. En strømtyv (det var den bedste løsning lige der).
Og så har jeg en knap under styret. Det betyder at De kun kan være tændt når scooteren er tændt, og når den er tændt, kan jeg så selv bestemme om de skal være tændt.
Speedfight número dos
Svar


Forum spring: