Søg Garagen Hej Gæst! Register

Inspireret af "Brasiliansk retfærdighed!"
#1
Hvad mener om de sider man kan se den slags på?

Liveleak, rotten, theync osv.

Jeg ser nu mest på liveleak, da der ind i mellem også kan være sjove klip, feks det jeg selv har klippet sammen - http://www.liveleak.com/view?i=455_1360169900

Men alt i alt, hvad mener i om de ting man kan se på de sider? Er det noget folk skal have lov til?

Vi snakker jo alt fra folk der er sprængt i stykker, bliver slået ihjel, obduktioner, til fjollede katte der leger med et stykke sølvpapir.

Hvor går grænsen?

PS. Jeg ynder ikke selv at se folk bliver slået ihjel. ABSOLUT ikke. Mest bare kraner og andet maskinel der vælter, går i stykker og sådan noget, ej at forglemme min nye fetisch. Store maskiner der bliver koldstartet. Grøn grin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg er totalt ligeglad, bruger dem ikkeSmil Så slipper man får at få det dårligt over videoer med død og lemlæstelse, synes det er usmageligt.
/Karen Hansen


PGO Dr. Big  årgang 2016


"There is coffee in that nebula!" Captain Janeway, U.S.S Voyager
Svar
#3
(21-10-2013, 18:56)K. Hansen Skrev: Jeg er totalt ligeglad, bruger dem ikkeSmil Så slipper man får at få det dårligt over videoer med død og lemlæstelse, synes det er usmageligt.

Der giver jeg dig til dels ret - Lad os nu tage Syrien som eksempel.
Jeg er nu, her de sidste par måneder blevet ringet op af 3 forskellige nødhjælpsorganisationer, og INGEN af dem har kunne svare mig på helt præcist hvad det er der foregår dernede. De samler penge ind til noget de slet ikke kender til.

Hvad jeg så har lært at af det de viser på liveleak, er at jeg SLET ikke støtter nogler af parterne, de er lige så syge i potten som den gang Hitl....nej, ikke engang, det er sgu meget værre end under både 1. og 2. verdenskrig. BEGGE parter.
Så slemme at jeg slet ikke ønsker at deltage i nødhjælp dertil, altså der er børn der står og råber "Allah acbar" ved siden af sniper skytter.

Det er hvad jeg har lært her på det sidste.
Svar
#4
(21-10-2013, 19:13)Polywog Skrev: <snip>står og råber "Allah acbar"

Det er hvad jeg har lært her på det sidste.

Ja, gud er stor.

Lad mig citere en fyr fra det mellemøstlige nærområde:

"You're basically killing each other to see who's got the better imaginary friend."
Yasir Arafat, on going to war over religion.

Personligt mener jeg at man burde sætte <indsæt valgfri religion> på bænken og genindføre fornuftsdrevne beslutninger. Eksempelvis vedtage at krigsliderlige generaler selv skal gå forrest. Det vil nok lægge en dæmper på gemytterne.

Nu kom jeg til at tænke på denneher lille vise...
En fremmed er en ven du ikke har mødt endnu
Svar


Forum spring: