Søg Garagen Hej Gæst! Register

PGO Hot 50 uden gnist
#1
Hej, jeg har en hot 50 som ingen strøm sender ud til tændspolen.
Har målt lige inden tændspolen på de to stik, men den siger 0 volt.
Har tjekket CDI boks, starter relæ, spændingsregulator, stator og svinghjul.
Og alt virker.
Nogen der kan hjælpe mig her?
På forhånd tak.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det samme som blev skrevet på scootergalleriet.
Hvad med stel forbindelsen?
Svar
#3
(25-09-2013, 19:50)Guden Skrev: Det samme som blev skrevet på scootergalleriet.
Hvad med stel forbindelsen?

Begge stelforbindelser er nyslebne og smurt med kobberfedt.
Svar
#4
(25-09-2013, 20:51)scooterkører Skrev: Begge stelforbindelser er nyslebne og smurt med kobberfedt.

Har du tjekket de ledninger der ikke er strøm i kunne jo være et knækket ledning.

Men har da så vidt jeg husker hørt noget om at flere stel forbindelser kunne være et problem men er ikke sikker på om det er rigtigt.

Puch Maxi 2. 30 km/t. Årgang 1984. (solgt)
Giantco G-Buddy. 30 km/t. Årgang 2011.
Svar
#5
(26-09-2013, 09:12)Quiks Skrev: Har du tjekket de ledninger der ikke er strøm i kunne jo være et knækket ledning.

Men har da så vidt jeg husker hørt noget om at flere stel forbindelser kunne være et problem men er ikke sikker på om det er rigtigt.

Nogle af dem var knækket, men de er samlet igen.
Jeg har derefter målt gennemgang i ledningerne.
Har haft al tapen pillet af fra tændspolen til tænding, og jeg kunne ikke se nogle ydeligere skader.
Er virkelig på bar bund
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
(26-09-2013, 10:03)scooterkører Skrev: Nogle af dem var knækket, men de er samlet igen.
Jeg har derefter målt gennemgang i ledningerne.
Har haft al tapen pillet af fra tændspolen til tænding, og jeg kunne ikke se nogle ydeligere skader.
Er virkelig på bar bund

En ledning kan godt være knækket uden isoleringen er knækket så hvis du bare har sat dem sammen med klemme muffer el noget ligene og der stadigvæk ikke er noget strøm i dem så ville jeg nok skifte dem helt ud som det første, Så ved du da at det ikke er dem det er galt med.

Puch Maxi 2. 30 km/t. Årgang 1984. (solgt)
Giantco G-Buddy. 30 km/t. Årgang 2011.
Svar
#7
Har du overvejet at det også kunne være en defekt stator eller tændspole?Smil
Det lyser bare som om i er fast overbevist over at det er manglende stel.
Du siger du har tjekket stator, hvordan?? Du ved godt man også måler på en stator, og der er noget med nogle bestemte værdier den skal have.
Gilera Stalker -- årgang 2009 -- 3800km. Lovlig
BMW 320i E30 Coupe -- årgang 1987 -- 242.000km.
Svar


Forum spring: