Søg Garagen Hej Gæst! Register

Bedste køb til under 5000kr brugt.
#1
Hviken scooter er egentlig den bedste, jeg er en fyr på godt 90 kg. og 190 cm høj, så hvilken er den der bedst passer den størrelse person og så må den godt kunne køre 70-80 km ved bare at fjerne begrænsningerne, hvis de selvfølgelig ikke alerede er blevet fjernet.

Har en giantco g-buddy, og den kan kun køre 60 og det går lige lidt for langsomt for mig. Smil Men føler heller ikke at bremserne kan klare belastningeerne så godt, så det kunne være der var nogen der kendte til en model, der passede mig lidt bedre.

Forslag modtages med glæde.Grin

Og undskyld på forhånd over dem som mener at man skald holde fartgrænsen på 45km.Græder


Hej og velkommen til Billig-Scooter.dk

Du bedes venligst rette dit indlæg, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/showthread.php?tid=5327

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en privat besked.

Mvh.
Jps
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
(22-08-2013, 22:40)samuray111 Skrev: Hviken scooter er egentlig den bedste, jeg er en fyr på godt 90 kg. og 190 cm høj, så hvilken er den der bedst passer den størrelse person og så må den godt kunne køre 70-80 km ved bare at fjerne begrænsningerne, hvis de selvfølgelig ikke alerede er blevet fjernet.

har en giantco g-buddy, og den kan kun køre 60 og det går lige lidt for langsomt for mig. Smil men føler heller ikke at bremserne kan klare belastningeerne så godt, så det kunne være der var nogen der kendte til en model, der passede mig lidt bedre.

forslag modtages med glæde.Grin

og undskyld på forhånd over dem som mener at man skald holde fartgrænsen på 45km.Græder

Havde lidt samme problem så har købt mig en Rs50. Vejer selv lige over de 90kg Rullende øjne
Svar
#3
Min Agility køre 60km/t med den ene begrænsning ude.
Jeg vil tro den kunne ramme de 70-75km/t hvis den fik ubegrænset CDI boks. (Den kan fuskes om så man behøver ikke købe en)

De 60 er målt på Gps.

Nå ja jeg vejer så lidt mindre 86kg og 193 høj.
Køre dog stort set altid med topboksen og sædet fyldt Grin så er over 90kg med last Grøn grin
Kymco Agility 50 - 45'er @ 60km/t Cruise speed & 77km/t Top speed
Årgang 2006, Trip: 13.700km - Økonomi ca. 42 km/l
Svar


Forum spring: